Διεθνής υποκρισία της Χάγης! Εγκαλεί το Ισραήλ αλλά όχι την Τουρκία!

Αντί για διεθνές δικαστήριο, διεθνής υποκρισία. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το διεθνές δικαστήριο της Χάγης και η απόφασή του να στραφεί κατά του Ισραήλ, με τις κατηγορίες πιθανής διάπραξης εγκλημάτων πολέμου. Η Γενική Εισαγγελέας Φάτου Μπενσούντα (φωτό) θα ξεκινήσει έρευνα για «Ισραηλινά εγκλήματα πολέμου» και για να αποφασίσει δικαιοδοσία επί των εδαφών. Φανταστείτε τι θα πάθει η Ελλάδα εάν προσφύγει  στην Χάγη με διευρυμένη ατζέντα!

Την ίδια στιγμή που η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα πολέμου αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εντός τεσσάρων ξένων χωρών αλλά και στο έδαφος της. Στο έδαφος της συνεχίζει τον διωγμό και την γενοκτονία των Κούρδων, αφού φυσικά έχει εξοντώσει τις υπόλοιπες μειονότητες που πριν την έλευση των τούρκων ήταν πλειονότητας.

Στην Συρία διαπράττει θηριωδίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, έχει ήδη προβεί σε εθνοκάθαρση ενός μεγάλου μέρους της Βόρειας Συρίας το οποίο κατέχει παράνομα και καταχρηστικά, κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου. Ενώ χρηματοδοτεί και στηρίζει ανοιχτά τρομοκρατικές οργανώσεις ισλαμιστών τις οποίες χρησιμοποιεί για να διαπράττουν θηριωδίες κατά του άμαχου πληθυσμού. Και όμως το δικαστήριο της Χάγης δεν έχει πάρει είδηση τίποτα για όσα φρικτά συμβαίνουν.

Στην Λιβύη ζούμε το ανήκουστο. Η Τουρκία όχι μόνο να έχει εισβάλει στην χώρα αλλά να έχει μεταφέρει χιλιάδες τζιχαντιστές μισθοφόρους για να τρομοκρατήσουν τον τοπικό πληθυσμό.

Στο βόρειο Ιράκ η Τουρκία βομβαρδίζει αμάχους με όλες τις τις δυνάμεις προκειμένου να συνεχίσει την γενοκτονία κατά των Κούρδων.

Αλλά και στο Αρτσάχ, το λεγόμενο Ναγκόρνο Καραμπάχ, η Τουρκία πάλι κατά παράβαση κάθε κανόνα του διεθνούς δικαίου, ενεπλάκη ενεργά στην εθνοκάθαρση των αρμενίων από τις πατρογονικές τους εστίες.

Για όλα αυτά όμως το διεθνές δικαστήριο της Χάγης δεν έβγαλε άχνα. Παρά τις δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας επισήμως από το τουρκικό κράτος. Και έρχεται τώρα να εγκαλέσει το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου.

Ας ακούσουν με μεγάλη προσοχή ο κύριος Μητσοτάκης και η παρέα του τις δηλώσεις του Βενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος όχι μόνο αμφισβητεί την δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης, αλλά αμφισβητεί την ίδια του την υπόσταση. Κάνοντας λόγο για πολιτικά υποκινούμενος οργανισμό και όχι οργανισμό που αποδίδει δικαιοσύνη.

Πως ακριβώς θα πάμε εμείς να τα βάλουμε με τους τούρκους στην δικιά τους όπως αποδεικνύεται έδρα; Καμιά προσφυγή στην Χάγη, διότι εάν πάμε ειδικά με διευρυμένη ατζέντα, η καταστροφή που θα πάθουμε θα είναι ασύλληπτη και δεν θα μπορεί να υπάρξει επανόρθωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.