Αηδιαστικό, πισώπλατο μαχαίρωμα της Ιταλίας, υπέρ της Τουρκίας!

Τώρα η Ιταλία έκανε ακόμα μία αδιανόητη ενέργεια που αποδεικνύει ότι είναι φερέφωνο της Τουρκίας. Αποφάσισε την απαγόρευση πώλησης όπλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία! Δηλαδή υλοποιεί τις εντολές της Τουρκίας, που βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τις δύο αραβικές χώρες!

Προσέξτε όμως το λεπτό σημείο. Πριν από λίγους μήνες, η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ενώ συνεργάζεται πλέον στρατιωτικά και με την Σαουδική Αραβία. Τι κάνει λοιπόν η Ιταλία; Σταμάτα να πουλάει όπλα σε συμμάχους της Ελλάδας, συνεχίζει να πουλάει όπλα στον εχθρό της Ελλάδας, την Τουρκία!

Πως δικαιολογεί αυτή την αδιανόητη πράξη; Μα φυσικά για ανθρωπιστικούς λόγους! Πίεση ακτιβιστών – λέει – για την συνεχιζόμενη σφαγή στην Υεμένη!

Μα την ίδια ακριβώς στιγμή βρε ρετάλια, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα πολέμου σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα! Και όχι μόνο εγκλήματα πολέμου αλλά και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ρημάζει την Συρία, διαλύει την Λιβύη, εισέβαλε στην Αρμενία – στο Καραμπάχ δηλαδή – βομβαρδίζει το βόρειο Ιράκ…

Αλλά οι δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις πιέζουν την Ιταλία για τα Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία, όχι για την Τουρκία! Ποιον κοροϊδεύουν;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.