Χαμός στην Τουρκία: Τέσσερις συλλήψεις για υπόθεση κατασκοπείας στο Πολεμικό Ναυτικό

Μια υπόθεση κατασκοπείας έγινε γνωστή στην Τουρκία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, με τις κατηγορίες ότι προχώρησαν στην υποκλοπή και τη διαρροή πληροφορίων και στοιχείων του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, Τούρκοι αξιωματούχοι συνέλαβαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για διαρροή βασικών πληροφοριών των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων, για ελικόπτερα, πολεμικά πλοία και οπλικά συστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, ο γενικός Εισαγγελέας της Άγκυρας έκανε λόγο για τρεις στρατιωτικούς και ένα πολίτη, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό κράτηση στην αστυνομία και κατηγορούνται ότι έχουν διαρρεύσει βασικές πληροφορίες σχετικά με ελικόπτερα, πολεμικά πλοία και όπλα του τουρκικού ναυτικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους κατηγορούμενους, που βρίσκεται υπό κράτηση, είχε συλληφθεί νωρίτερα αυτό το μήνα για τη διαρροή πληροφοριών της προεδρίας αμυντικών βιομηχανιών σε ξένες εταιρείες, στην Τουρκία, ωστόσο απελευθερώθηκε έπειτα από απόφαση δικαστηρίου.

Με πληροφορίες από Ahval

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.