Τι απάντησε ο Πούτιν για το πολυτελές παλάτι στη Μαύρη Θάλασσα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε τη Δευτέρα ότι το πολυτελές παλάτι στη Μαύρη Θάλασσα για τον οποίο τον κατηγορεί ο επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, δεν ανήκει στον ίδιο ούτε και σε κανένα μέλος της οικογένειάς του.

Η ομάδα του Ναβάλνι κυκλοφόρησε ένα βίντεο την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο διατύπωσε τους ισχυρισμούς του για το παλάτι, βίντεο το οποίο από τότε έχει προβληθεί περισσότερες από 86 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Ο πρόεδρος Πούτιν είπε ότι το φερόμενο παλάτι που φέρεται να κατέχει στο Γκελεντζίκ σύμφωνα με μια συγκεκριμένη «έρευνα» δεν ανήκει σε αυτόν ή στους στενούς συγγενείς του.

«Δεν έχω δει αυτό το βίντεο μόνο λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου για να εξετάσω τέτοιες πληροφορίες, αλλά κοίταξα επιλεγμένα σημεία που μου επεσήμαναν οι βοηθοί μου», είπε σε μια διαδικτυακή συνάντηση με φοιτητές πανεπιστημίου.

«Τίποτα από αυτό που αναφέρεται ως ιδιοκτησία μου ανήκει ή δεν ανήκε ποτέ σε εμένα ή στους στενούς συγγενείς μου. Ποτέ!».

Ο Πούτιν πιστεύει ότι οι φήμες για το παλάτι που φέρεται να είχε χρησιμοποιήθηκαν για να «κάνουν πλύση εγκεφάλου» στους Ρώσους.

«Αυτές οι πληροφορίες αναδεύτηκαν για περισσότερα από 10 χρόνια.

»Και τώρα, όλα έχουν καλυφθεί από κοινού για μια πολύ βολική ευκαιρία για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους συμπολίτες μας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.