Με μεθοδεύσεις επιχειρούν να καταργήσουν την Κυπριακή Δημοκρατία!

Μητσοτάκης και Αναστασιάδης έπρεπε ήδη να βγουν σε κοινή συνέντευξη τύπου για την αποκάλυψη με τα οστά μαρτύρων κάτω από την σημαία του ψευδοκράτους!

Είναι αδιανόητο να συνομιλήσει αρχηγός στρατεύματος αναγνωρισμένου κράτους, με φύλαρχο – εισβολέα κατοχικής δύναμης που παριστάνει τον «αρχηγό στρατού’.

Οι κινήσεις αυτές δημιουργούν τετελεσμένα για το ψευδοκράτος και φυσικά την Τουρκία. Ενισχύουν τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής, νομιμοποιούν την θηριωδία. Θηριωδία η οποία αποκαλύφθηκε εχθές περίτρανα, όταν διαπιστώθηκε ότι οστά των μαρτύρων της κυπριακής γενοκτονίας κρύβονται εδώ και 50 χρόνια κάτω από την βέβηλη σημαία του ψευδοκράτους.

Αντί αυτή είδηση να γίνει Πρώτο Θέμα από τα κρατικά πρακτορεία και των δύο χωρών και να σταλούν σχετικά τηλεγραφήματα σε όλη την υφήλιο, αποσιωπήθηκε μόνο για περιορισμένο ελληνικό κοινό. Αντί να βγουν συντονισμένα οι ηγέτες Ελλάδος και Κύπρου και να ενημερώσουν την διεθνή κοινότητα για αυτή την εξέλιξη, σιωπούν.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.