Απίστευτη ξεφτίλα στην Αμερική για την εθνοφρουρά!

Μέχρι και εχθές, τα αμερικάνικα κανάλια, μιλάμε για τα συστημικά, παρουσίαζαν με διθυραμβικά αφιερώματα τους «ήρωες της Εθνοφρουράς», οι οποίοι έσπευσαν στην Ουάσινγκτον για να προστατεύσουν το λευκό οίκο και το Καπιτώλιο, από τους πραξικοπηματίες οπαδούς του Τραμπ που υποτίθεται ότι θα επιχειρούσαν να διακόψουν την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Η Πελόζι δάκρυζε αναφερόμενη σε αυτούς τους ήρωες που προστατεύουν την δημοκρατία από τους γραφικούς με τα κέρατα και τις γούνες.

Μόλις τελείωσε το πανηγύρι, τραγούδησε και η Lady Gaga, δεν φαντάζεστε τι έγινε.

Πέταξαν τους μέχρι πρότινος ήρωες της Εθνοφρουράς έξω από το κτίριο του καπιτωλίου, τους έβαλαν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ για να κοιμηθούν, σε θερμοκρασίες πολικού ψύχους. Με μία κοινή τουαλέτα για όλους και μία μπρίζα!

Εκεί παρενέβη ο τέως πρόεδρος Τραμπ και έδωσε εντολή στο πολυτελές ξενοδοχείο του που είναι δίπλα στο Καπιτώλιο, να φιλοξενήσει άμεσα όλους τους άντρες και τις γυναίκες της Εθνοφρουράς στα πολυτελή, πεντάστερα δωμάτια.

Επικράτησε πανικός μετά την παρέμβαση του Τραμπ και για να γλιτώσει η νέα κυβέρνηση την απόλυτη ξεφτίλα, έδωσε αμέσως εντολή να ανοίξει το Καπιτώλιο προκειμένου να εισέλθουν οι άντρες της Εθνοφρουράς για να διανυκτερεύσουν.

Το ρεζιλίκι πάντως δεν είχε προηγούμενο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.