Ο Χαμενεΐ προαναγγέλλει τη δολοφονία Ντ.Τραμπ: «Θα σε εξοντώσουμε σύντομα με drone» – «Σφυρίζει» αδιάφορα το twitter

Σε ένα πρωτοφανές tweet ακόμα και για τα δεδομένα του Ιράν προχώρησε ο ανώτατος ηγέτης της χώρας, Αγιατολάχ Χαμενεΐ, ο οποίος προανήγγειλε τη δολοφονία Τραμπ ανεβάζοντας μία φωτογραφία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να παίζει γκολφ υπό τη σκιά ενός drone γράφοντας «η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη», αναφερόμενος στην εξόντωση του Κασέμ Σουλεϊμανί, από αμερικανικό χτύπημα.

Συγκεκριμένα η δημοσίευση μετέφερε το κείμενο των δηλώσεων του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ τον Δεκέμβριο, στο οποίο είπε ότι «η εκδίκηση είναι βέβαιη», ανανεώνοντας τον όρκο που είχε δώσει με αφορμή την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή των «Φρουρών της Επανάστασης» στο Ιράκ.

«Εκείνοι που διέταξαν τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, καθώς και εκείνοι που το έπραξαν θα πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτή η εκδίκηση θα συμβεί σίγουρα τη σωστή στιγμή», ανέφερε ο Χαμενεΐ στις 16 Δεκεμβρίου, «φωτογραφίζοντας» τον Τραμπ, ο οποίος διέταξε το «χτύπημα» στον Σουλεϊμανί.

 

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως το twitter δεν έχει κατεβάσει ούτε καν έχει «μαρκάρει» το συγκεκριμένο tweet-προαναγγελία δολοφονίας, την ώρα που έχει κατεβάσει τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ και άλλων χιλιάδων συντηρητικών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.