Ναβάλνι: Αποκαλύπτει την πολυτελή ζωή της “κρυφής κόρης” του Πούτιν – ΦΩΤΟ

Ο Αλεξέι Ναβάλνι φαίνεται πως κρατά πολλούς άσους στο μανίκι του στη μάχη του κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν και τώρα που φυλακίστηκε μετά τη δηλητηρίασή του και την επιστροφή του στη Μόσχα δεν διστάζει να τους χρησιμοποιήσει. Χθες, Τετάρτη, συνεργάτες του έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το κρυφό Παλάτι του Ρώσου προέδρου όπου ζει με απόλυτη χλιδή και πολυτέλεια που ταιριάζει σε έναν Τσάρο. Σήμερα, ο επικριτής του Κρεμλίνου επανέρχεται αποκαλύπτοντας, όπως ισχυρίζεται, τον λογαριασμό instagram της φερόμενης κρυφής κόρης του Πούτιν, της 17χρονης Ελισαβέτα, που είναι γνωστή ως Λουίζα. Η έφηβη στις φωτογραφίες που ανεβάζει επιδεικνύει τον πολυτελή της βίο, παρά την πανδημία, πίνοντας σαμπάνια και φορώντας μάσκα Gucci ή ή Chanel. Επίσης, επιδεικνύει το πάθος της για διάσημους οίκους μόδας όπως οι YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford και Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με το ρωσικό ερευνητικό site, Proekt, η μητέρα της κοπέλας είναι μία καθαρίστρια που έγινε εκατομμυριούχος, η 45χρονη Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, η οποία είχε σχέση με τον Πούτιν στο τέλος της δεκαετίας του ’90. Τότε εκείνη εργαζόταν ως καθαρίστρια ενώ ο Πούτιν ήταν παντρεμένος και επικεφαλής της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας- η διάδοχος της KGB). Χώρισαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αφού γεννήθηκε η Ελισαβέτα.

Η Κριβονόγκιχ φέρεται να απέκτησε πολύτιμες μετοχές, καθώς και το πλειοψηφικό μερίδιο στο χιονοδρομικό κέντρο του Ιγκόρα, 70 μίλια βόρεια της Αγίας Πετρούπολης, αγαπημένο στέκι του Πούτιν. Παράλληλα απέκτησε το πλειοψηφικό μερίδιο στο Κέντρο Λένινγκραντ, που είναι χώρος ψυχαγωγίας. Ο Αλεξέι Ναβάλνι κατηγορεί τον Πούτιν ότι χρησιμοποιεί κρατικό χρήμα για να χρηματοδοτεί τις ερωμένες του.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.