Έρευνα της (BiEPAG): Η πλειοψηφία των πολιτών στα Βαλκάνια αρνούνται να εμβολιαστούν κατά covid19..

Περισσότεροι από τους μισούς που δημοσκοπήθηκαν στην πλειοψηφία των χωρών των Βαλκανίων δεν είχαν τον Οκτώβριο καμιά πρόθεση να εμβολιαστούν κατά του COVID-19, σύμφωνα μ΄έκθεση του Οργανισμού Balkans in Europe Policy Advisory Group (BiEPAG).

Περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνά του πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε κινεζικό εργαστήριο ή ότι η φαρμακευτική βιομηχανία παίζει ρόλο στην εξάπλωσή του. Ένα τρίτο πιστεύει ότι υπάρχει κάποια αλήθεια στις θεωρίες που συνδέουν τον ιό με το 5G, το βλέπουν ως στρατιωτικό βιολογικό όπλο των ΗΠΑ ή σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για να εξοπλίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με μικροτσιπ.

Διασχίζοντας τα γεωγραφικά σύνορα και τις κοινωνικές τάξεις, αυτές οι πεποιθήσεις φαίνονται “βαθιά ριζωμένες σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας” σε Σερβία, Βοσνία, Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο και Σκόπια, συνεχίζει το BiEPAG.

Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε..

dimpenews.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.