Η Ουκρανία προδίδει την Ελλάδα. Είμαστε εντέλει εθνικοί αυτόχειρες

Η Ουκρανία προδίδει την Ελλάδα. Είμαστε εντέλει εθνικοί αυτόχειρες

Ήρθαμε σε σύγκρουση με την Ρωσία για χάρη της Ουκρανίας. Επιβάλαμε εμπάρκο καταστρέφοντας τους έλληνες παραγωγούς, για χάρη της Ουκρανίας.

Διαρρήξαμε τις σχέσεις μας με την Μόσχα αναγνωρίζοντας το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας, για χάρη της Ουκρανίας. Ποιο είναι το ευχαριστώ της;

Άλλο ένα παράδειγμα τις αυτοκτονικές πολιτικής που ακολουθεί η Ελλάδα, συνιστά η πρόσφατη διακρατική αμυντική συμφωνία Ουκρανίας – Τουρκίας.

Η Ουκρανία φαίνεται ότι δεν θα δώσει μόνο κινητήρες για τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, την ώρα που όλες οι άλλες βιομηχανίες της είχαν κλείσει την πόρτα δημιουργώντας τις τεράστιο πρόβλημα.

Τώρα μαθαίνουμε ότι βάσει αυτής της συμφωνίας, οι τουρκικές κορβέτες θα κατασκευαστούν στα ουκρανικά ναυπηγεία!

Δηλαδή η Ελλάδα επέβαλε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να καταστραφούν χιλιάδες Έλληνες παραγωγοί λόγω του εμπάργκο, αλλά η Ουκρανία στρέφεται ανοιχτά στο πλευρό του εχθρού μας.

Η Ελλαδική εκκλησία αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας, ερχόμενη σε ευθεία ρήξη με την Μόσχα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, και η Ουκρανία για να μας «ευχαριστήσει» που ζημιώσαμε τα εθνικά μας συμφέροντα για χάρη της, εξοπλίζει τον εχθρό μας.

Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος, θα επέβαλε αυστηρές κυρώσεις κατά της Ουκρανίας, θα αναγνώριζε την Κριμαία, θα ακύρωνε την αναγνώριση του αυτοκέφαλου της ουκρανικής εκκλησίας, και θα έσπαγε αμέσως το εμπάργκο κατά της Ρωσίας.

Θα έθετε βέτο σε όλες τις ευρωπαϊκές αποφάσεις υπέρ της Ουκρανίας.

Εάν υπήρχε κράτος δηλαδή που σέβεται την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αλλά που τέτοια τύχη…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.