Γιατί οι τούρκοι περνάνε όπλα στην Θράκη;

Γιατί οι τούρκοι περνάνε όπλα στην Θράκη;

Όπλα τουρκικής κατασκευής εντοπίζουν οι αρχές στον Έβρο. Όπλα και χάπια τύπου ecstasy, εξαιρετικά περίεργος συνδυασμός.

Παραπέμποντας στον τρόπο με τον οποίον εξόπλιζαν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία, πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

Όπου χιλιάδες σουνίτες βρέθηκαν πάνοπλοί απέναντι στον στρατό της Συρίας, που δεν είχε συνειδητοποιήσει τι προετοίμαζε η Τουρκία επί μακρόν.

Απαιτείται μεγάλη προσοχή και όχι εφησυχασμός.

Οι καθησυχαστικές ανακοινώσεις των αρχών ότι τα όπλα απευθύνονται για ποινικούς και δεν αποτελούν θέμα εθνικής ασφάλειας, δεν πείθουν κανέναν.

Όταν ακόμα και τα πιστόλια που εντοπίζονται διαθέτουν μεγάλους γεμιστήρες, παραπέμποντας σε επιχειρησιακή δράση, ουδείς μπορεί να κοιμάται ήσυχος ειδικά στην Θράκη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα οποία έρχονται μαζί με τους παράνομους μετανάστες οι τούρκοι τους χρησιμοποιούν σαν βαποράκια. Και αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

Γιατί οι τούρκοι περνάνε όπλα στην Θράκη;

Η τακτική αυτή δείχνει ότι οι τούρκοι δεν ενδιαφέρονται τόσο να βγάλουν λεφτά από το εμπόριο όπλων, όσο το να εισέλθουν τα όπλα αυτά στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Εάν λοιπόν ήδη έχουν εντοπιστεί ποσότητες όπλων τουρκικής κατασκευής στα χέρια παράνομων μεταναστών, είναι βέβαιο ότι αντίστοιχες ίσως και μεγαλύτερες ποσότητες θα έχουν περάσει ήδη σε ελληνικό έδαφος.

Ο εντοπισμός τους και η παραδειγματική τιμωρία των κατόχων είναι πρώτη προτεραιότητα. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που πολεμούσαν στο πλευρό των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έφεραν τυφέκια τουρκικής κατασκευής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.