Ουάσιγκτον: Επεισόδια σε διαδηλώσεις υπέρ του Τραμπ

Ουάσιγκτον: Επεισόδια σε διαδηλώσεις υπέρ του Τραμπ

Σε οδομαχίες μεταξύ ακροδεξιών και αριστεριστών εξελίχθηκε η συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον χιλιάδων οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ που επιμένουν στις καταγγελίες για νοθεία στις προεδρικές εκλογές.

Ενθαρρύνοντας τους οπαδούς του, ο απερχόμενος πρόεδρος πέρασε τρεις φορές πάνω από τη συγκέντρωση με το προεδρικό ελικόπτερο.

Ειδικότερα, πεδίο μάχης θύμισαν οι δρόμοι της αμερικανικής πρωτεύουσας χθες το βράδυ.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι δέχθηκαν χτυπήματα με μαχαίρι και νοσηλεύονται.

Η αστυνομία συνέλαβε περισσότερα από 20 άτομα. Τα επεισόδια ξέσπασαν στη διάρκεια της συγκέντρωσης οπαδών του Τραμπ που κατήγγειλαν νοθεία στις προεδρικές εκλογές.

Φορώντας στρατιωτικά γιλέκα, ρούχα παραλλαγής και κράνη, τουλάχιστον 200 ακροδεξιοί εμφανίστηκαν στη συγκέντρωση και κάλεσαν τον Τραμπ να μην παραδώσει την εξουσία, αλλά να επιβάλει στρατιωτικό νόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Μάλιστα, οι οπαδοί του Τραμπ ξέσπασαν σε κραυγές ενθουσιασμού όταν ο πρόεδρος αποφάσισε να τους χαιρετήσει περνώντας με το ελικόπτερο του πάνω από την συγκέντρωση.

Διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες μεγάλες αμερικανικές πόλεις παρότι το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε τους αβάσιμους ισχυρισμούς του Τραμπ.

Ουάσιγκτον: Επεισόδια σε διαδηλώσεις υπέρ του Τραμπ

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.