Μακρόν:Δήλωσε επιφυλάξεις για το εμβόλιο

Μακρόν:Δήλωσε επιφυλάξεις για το εμβόλιο

Η Ελληνίδα ανταποκρίτρια και δημοσιογράφος στο Παρίσι , Μαρία Δεναξά, μιλώντας στον 98,4 παρέθεσε τι ακριβώς είπε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν , κατά την διάρκεια συνέντευξης  του για το εμβόλιο της PFIZER – BIONTECH, εκφράζοντας επιφυλάξεις.

Η Μαρία Δεναξά , σημείωσε ότι ο Μακρόν ήταν πολύ προσεκτικός για το εμβόλιο συνέντευξης του:  «Είμαι πολύ προσεκτικός.

Υπάρχουν εμβόλια που καταφθάνουν και δεν είναι μόνο ένα. Αυτό που καταφθάνει είναι πρωτοποριακό με τον  αγγελιαφόρο RNA.

Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο γιατί πρώτα απ όλα πρέπει να είμαστε πάντα πολύ ειλικρινείς και πολύ διαφανείς.

Δεν γνωρίζουμε τα πάντα για αυτό το εμβόλιο καθώς δεν γνωρίζουμε τα πάντα για αυτόν τον ιό» .

Μάλιστα παραθέτοντας και σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης του η Μαρία Δεναξά , τόνισε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος σημείωσε εμφατικά : «  Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο, γιατί πρώτα απ όλα  πρέπει να είμαστε πολύ ειλικρινείς και πολύ διαφανείς.

Δεν τα γνωρίζουμε όλα για αυτό το εμβόλιο όπως  δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον ιό. Σε κάθε φάση θα λέμε ότι γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα…

Πιστεύω πολύ πιο πολύ στα συμπεράσματα  μέσω της διαφάνειας απ ότι στην υποχρέωση. Για τα εμβόλια που συνηθίζουμε να κάνουμε στα παιδιά αποφασίσαμε να τα κάνουμε υποχρεωτικά στην αρχή της θητείας.

Ήταν μια πολύ μεγάλη δημοκρατική συζήτηση στη χώρα μας και ήταν για εμβόλια που τα γνωρίζαμε απέξω (πάρα πολύ καλά) είχαμε εμπειρία δεκαετιών.

Πιστεύω πως είναι αντιπαραγωγικό να κάνουμε υποχρεωτικό το εμβόλιο …εμβόλια που δεν γνωρίζουμε, για μια παθολογία που είναι καινούργια.

– Όταν λέτε πως δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τα εμβόλια

Mακρόν:  Είναι αλήθεια

– Εγώ σαν πολίτης όταν μου το λένε αυτό …

Mακρόν: Είναι ανησυχητικό

– Είναι ανησυχητικό κάπου

Mακρόν: Το καταλαβαίνω

–  Έχουμε όλα τα στοιχεία σήμερα για να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο; Ακολουθούν τα σχετικά  τμήματα της συνέντευξης Μακρόν, όπως δημοσιεύτηκαν .

https://www.boursier.com/actualites/economie/emmanuel-macron-tres-prudent-a-propos-du-vaccin-de-pfizer-et-biontech-45409.html

https://www.msn.com/fr-fr/actualite/france/coronavirus-macron-tr%C3%A8s-prudent-sur-le-vaccin-pfizer-biontech/ar-BB1bDEMC

Με πληροφορίες από το neakriti.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.