Μαραντόνα: Άγαλμα θα στηθεί στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες

Μαραντόνα: Άγαλμα θα στηθεί στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες

Ο κακός χαμός εξακολουθεί να γίνεται με τον θάνατο του Μαραντόνα στην Αργεντινή.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κάνει δεκάδες αιτήσεις αρκετοί δήμοι, με πρώτο πρώτο φυσικά τον δήμο του Μπουένος Άιρες, έτσι ώστε να τιμηθεί η μνήμη του Ντιέγκο.

Τι ακριβώς έχουν αιτηθεί; Να δώσουν το όνομά του σε πλατείες, κεντρικούς δρόμους ή μεγάλες λεωφόρους!

Οι εκδηλώσεις λατρείας για τον εκλιπόντα είναι τέτοιες που πλέον έχουν φτάσει σε σημείο αρκετοί δήμαρχοι να «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος θα πάρει πρώτος το «πράσινο φως», ώστε να δώσει το όνομα του Μαραντόνα έστω και σε μία μικρή πλατεία.

Ο πανζουρλισμός με την ονοματοδοσία, λοιπόν, δεν υπάρχει μόνο στη Νάπολι, όπου αποφασίστηκε από τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας και τον δήμο της πόλης να μετονομαστεί το γήπεδο «Σαν Πάολο» σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, σε λίγες μέρες θα έχει περίοπτη θέση στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες κι ένα άγαλμα του Μαραντόνα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο προσωπικός φίλος του εκλιπόντα, Εντουάρντο Εουρνεκιάν, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και εκπρόσωπος μίας εκ των κορυφαίων εταιριών ένδυσης στην Αργεντινή, η οποία αποτελούσε επί χρόνια χορηγό του Μαραντόνα.

Πηγή: Filathlos.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.