Η ευρωπαΐκή ελίτ υποβαθμίζει την ισλαμική τρομοκρατία, όπως και την τουρκική επιθετικότητα

Μία δήλωση που πραγματικά δείχνει ότι η ευρωπαΐκή ελίτ επιμένει να υποβαθμίζει τον κίνδυνο της ισλαμικής τρομοκρατίας η οποία υποθάλπτεται και χρηματοδοτείται πλέον απευθείας από την Τουρκία. Και το Κατάρ φυσικά.

Η συμπεριφορά αυτή κορυφαίων ευρωπαίων δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά μόνον με έναν τρόπο. Την βαθιά σήψη που επικρατεί στις ελίτ της Δύσης, όπου συχνά αποδεικνύονται βρώμικες σχέσεις ισλαμικών συμφερόντων με δυτικούς πολιτικούς.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν και είναι τα τούρκικα λόμπι, η δράση του Κατάρ μέσω δήθεν επενδύσεων, και το μαύρο χρήμα του Αζερμπαϊτζάν που κατέληγε και καταλήγει σε δυτικούς αξιωματούχους.

Ο ανώτατος εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική και την πολιτική ασφάλειας Γιόζεπ Μπορέλ δήλωσε πως “Είναι ανάγκη να κάνουμε διάκριση ανάμεσα στις τρομοκρατικές δραστηριότητες και το Ισλάμ.;

Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ο όρος “ισλαμική τρομοκρατία”

Δηλαδή όταν ένας ισλαμιστής σφάζει γυναίκες και παιδιά επειδή απλούστατα δεν είναι ισλαμιστές αλλά άπιστοι, πρέπει να ψάχνουμε τα βαθύτερα «κοινωνικοπολιτικά» αίτια της θηριωδίας. Και να μην λέμε το αυτονόητο.

35AA3F7B BC79 41AE 8A81 276A15ECD2E8
Αντίστοιχη συγκέντρωση κατά της Γαλλίας στο Πακιστάν. Τώρα οι πακιστανοί κάνουν συγκέντρωση κατά της Γαλλίας, στην Αθήνα!

Αλήθεια, θα έλεγε ο ευρωπαίος εκπρόσωπος κάτι αντίστοιχο για τους βιαστές ή τους παιδεραστές; Θα έψαχνε και εκεί «βαθύτερα κοινωνικά αίτια» ή ακόμα χειρότερα, «συνευθύνη» των θυμάτων;

Ο ανώτατος εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας Γιόζεπ Μπορέλ, έκανε αυτή την ανεκδιήγητη δήλωση μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης στο 5 περιφερειακό forum για την ενότητα στη Μεσόγειο, όπου και εναντιώθηκε στην «ονοματοδοσία» τρομοκρατικών δραστηριοτήτων ως σχετιζόμενων με την ισλαμική θρησκεία.

Ο Μπορέλ όμως απαντώντας σε σχετική ερώτηση διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό: «Αυτοί που έπραξαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις είναι άτομα που γεννήθηκαν στη Γαλλία στη Γερμανία, στην Ευρώπη.

Η γενιά τους δεν είναι από την Βόρεια Αφρική αλλά από διάφορες περιοχές, όπως από τον Καύκασο. Στις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν σε Γαλλία και Αυστρία, δεν πρέπει να αναζητηθεί σχέση αιτίας και αποτελέσματος.

Δεν ήταν ένα θέμα συνδεόμενο με τις κοινωνικοοικονομικές διάφορες στη Μεσόγειο.»

Δηλαδή, ο Μπορέλ ομολογεί ότι οι δράστες ήταν γεννημένοι στην Ευρώπη.

Παραδέχεται ότι γεννημένοι στην Ευρώπη δράστες δεν κοιμήθηκαν ορμώμενοι από κοινωνικά κίνητρα αλλά καθαρά θρησκευτικά. Διότι οι συγκεκριμένοι δράστες όπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν, προσηλυτίστηκαν σε ισλαμικά τέμενη που στην συντριπτική τους πλειοψηφία λειτουργούν υπό τουρκική καθοδήγηση και χρηματοδότηση από το Κατάρ, εκεί ριζοσπαστικοποιήθηκαν και έγιναν τρομοκράτες.

Ακριβώς επειδή ο προσηλυτισμός τους στο ακραίο Ισλάμ, στο σουνιτικό Ισλάμ, τους οδήγησε στις εγκληματικές τους ενέργειες.

Η θρησκευτική διάσταση της τρομοκρατίας δηλαδή αποδεικνύεται και από τα ίδια τα λεγόμενα του ευρωπαίου εκπροσώπου, όσο κι αν θέλει να υποβαθμίσει τον κίνδυνο. Όπως θέλει και να υποβαθμίσει τον κίνδυνο των τουρκικών επεκτατικών ενεργειών έναντι ευρωπαϊκών χωρών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.