To 66% όσων αγόρασαν το Playstation 5 στην Βρετανία πήρε ρεπό την επόμενη ημέρα!

To 66% όσων αγόρασαν το Playstation 5 στην Βρεττανία πήρε ρεπό την επόμενη ημέρα!H επιρροή της τεχνολογίας στην σημερινή εποχή είναι τεράστια και αυτό φάνηκε για ακόμη μία φορά μετά την κυκλοφορία του Playstation 5.

 

Πιο συγκεκριμένα στην Βρετανία, ποσοστό της τάξεως του 66% όσων αγόρασαν την κονσόλα αποφάσισε να πάρει ρεπό την επόμενη ημέρα από την δουλειά του για να παίξει περισσότερο.

Μιας και τα αποθέματα -ελέω πανδημίας- φέτος δεν ήταν πολλά, εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια κονσόλα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας δεν ήταν πάρα πολλοί. Οι… τυχεροί όμως προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούσαν. Τι έκαναν;

Η πληθώρα όσων αγόρασαν PlayStation 5 την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας πήρε ρεπό την Πέμπτη για να μην μπει τίποτα ανάμεσα σε εκείνους και το ολοκαίνουριο DualSense χειριστήριο.

 

Σύμφωνα με έρευνα του Executives σε 500 Βρετανούς, λίγο πάνω από το 66% όσων αγόρασαν PlayStation 5 την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του πήραν ρεπό από την δουλειά τους την ίδια ημέρα. Μάλιστα μόλις το 2% παραδέχθηκε ότι θα δήλωσε πως είναι άρρωστοι την Πέμπτη.

Πάντως όπως σημειώνεται στην έρευνα, κάποιοι είπαν αστειευόμενοι: «δεν σκοπεύω να δηλώσω άρρωστος εκείνη την ημέρα, αλλά όταν το δω μπροστά μου ίσως νιώσω λίγο… κάπως». Τέλος, το 31% δήλωσε πως θα δουλέψει κανονικά εκείνη την ημέρα με… πόνο ψυχής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.