Μίκαελ Σουμάχερ: Η αποκάλυψη του Ζαν Τοντ για τον θρύλο της Formula 1

Στην πιο ισχυρή ένδειξη ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα στο σκι το 2013 ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ αποκάλυψε ότι ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 παρακολουθεί την ανοδική πορεία του γιου του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο στενός του φίλος και πρώην αφεντικό της Ferrari Ζαν Τοντ μίλησε για τον Σουμάχερ για τον οποίο λίγες πληροφορίες είναι γνωστές σχετικά με την πραγματική κατάσταση της υγείας του, μετά τα σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα που υπέστη πριν από εφτά χρόνια στις γαλλικές Άλπεις. Η οικογένειά του τηρεί σιγήν ιχθύος και ελάχιστες πληροφορίες διαρρέονται από στενούς φίλους και το οικογενειακό περιβάλλον του θρυλικού πιλότου της F1.

Ο Τοντ είναι από τους ανθρώπους που επισκέπτονται συχνά τον Σουμάχερ ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι αυτός δίνει μάχη για να βελτιωθεί η κατάστασή του. Βρίσκεται στην έπαυλή του στη Μαγιόρκα με τη σύζυγό του, η οποία την αγόρασε πριν από τρία χρόνια από τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο 21χρονος Μικ αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Formula 2 αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και θα “ανέβει” στη Formula 1 με την ομάδα της Haas την επόμενη σεζόν.

Όταν ο Τοντ ρωτήθηκε αν παρακολουθεί την πρόοδο του γιου του, ο Τοντ είπε στο RTL France: “Φυσικά και τον παρακολουθεί. Ο Μικ πιθανόν να τρέξει στη Formula 1 τον επόμενο χρόνο κάτι που θα είναι μεγάλη πρόκληση. Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι να έχουμε έναν νέο Σουμάχερ στο ύψιστο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού”. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την υγεία του εμβληματικού οδηγού, παρέμεινε σιωπηλός από σεβασμό προς τον ίδιο και την οικογένειά του που επιθυμούν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους. “Αυτή είναι μια ερώτηση για την οποία θα φανώ συντηρητικός. Βλέπω τον Μίκαελ πολύ συχνά, μία ή δύο φορές τον μήνα. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: δίνει μάχη”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.