To Ερεβάν έχει αδιάψευστες αποδείξεις ότι η Τουρκία στέλνει μισθοφόρους από Συρία και Λιβύη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

To Ερεβάν έχει αδιάψευστες αποδείξεις ότι η Τουρκία στέλνει μισθοφόρους από τη Συρία και τη Λιβύη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ζοχράμπ Μνατσακανιάν στη Ρία Νοβοστί.  

Υπάρχουν αναμφισβήτητες τεκμηριωμένες αποδείξεις για την παρουσία ξένων τρομοκρατών μαχητών και την τακτική ανάπτυξή τους από την Τουρκία (στο Ναγκόρνο Καραμπάχ). Αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία πληροφοριών και από βίντεο από τη ζώνη των συγκρούσεων », είπε.

Η Τουρκία βλέπει αυτή τη σύγκρουση ως ευκαιρία να αυξήσει την επιρροή της σε μια άλλη, γειτονική περιοχή του Νότιου Καυκάσου. Η πολιτική του εμπορίου σχετικά με τη σύγκρουση και η επιβολή μεγάλων ανθρώπινων δεινών στους λαούς της περιοχής για διάδοση της εξουσίας της πρέπει να πολεμηθεί, όχι να ενθαρρυνθεί », δήλωσε ο Μνατσακανιάν, απαντώντας στο ερώτημα εάν το Ερεβάν θα δώσει τη συγκατάθεσή του για συμμετοχή της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.