Ξύνεται στην γκλίτσα του Πούτιν ο Ερντογάν! Ευθεία επίθεση στην Ρωσία

Ευθεία πρόκληση στον Πούτιν από τον Ερντογάν με τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του περί ρωσικής κατοχής της Κριμαίας!
Ο Ερντογάν έχει ξεφύγει. Σε συνάντηση κορυφής με τον Ουκρανό ομόλογό του και αντιπροσωπείες των δύο χωρών, δεν δίστασε να επιτεθεί στην Ρωσία κάνοντας λόγο για παράνομη κατοχή της Κριμαίας και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Τατάρων! Ποιος ο Ερντογάν, που κατέχει την Κύπρο και έχει προβεί σε γενοκτονία και εθνοκάθαρση μεγάλου τμήματος του νησιού! Και έχει το θράσος αυτός ο Βάρβαρος να μιλάει για κατοχή!

Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο κωμικοτραγική:

Η Τουρκία ως παράγων σταθερότητας στην περιοχή βλέπει την Ουκρανία ως βασική χώρα για την εξασφάλιση της ασφάλειας, της ειρήνης και της ευημερίας, υποστήριξε ο σουλτάνος και συνέχισε λέγοντας:

Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζαμε πάντα και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την κυριαρχία της Ουκρανίας, την εδαφική της ακεραιότητα, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας και την πολιτική της κυριαρχία.

Η Τουρκία, δεν αναγνωρίζει την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και δεν θα την αναγνωρίσει»!!
Η συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών της Τουρκίας και της Ουκρανίας κράτησε 1 ώρα και 15 λεπτά, υπό την προεδρία του προέδρου Ερντογάν και του προέδρου της Ουκρανίας, Ζελένσκι.

Προφανώς ο Πούτιν κάτι ήξερε και έκανε την θερμή δήλωση υπέρ της Ελλάδας και του δικαιώματος της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Υπολόγιζε βέβαια κι αυτός χωρίς τον Μητσοτάκη.

Όπως όλα δείχνουν, η Τουρκία βρίσκεται σε τροχιά ρήξης με την Ρωσία και αυτό είναι κάτι που η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.