Καμήλες ζευγαρώνουν στη μέση του δρόμου προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφοριακή συμφόρηση προκάλεσαν δύο καμήλες σε έναν από τα πιο πολυσύχναστα σημεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν άρχισαν να ζευγαρώνουν μέσα στο δρόμο.
Το ζευγάρι πιάστηκε την επίμαχη στιγμή όταν η αρσενική καμήλα είχε σκαρφαλώσει πάνω στην θηλυκή ενώ εκείνη έχει γονατίσει. Το γεγονός πως βρισκόντουσαν στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου προκάλεσε κυκλοφοριακές καθυστερήσεις, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν για να τραβήξουν φωτογραφίες.
Ο άντρας που τράβηξε το βίντεο, ένας 25χρονος από το Μπανγκόρ της Βόρειας Ιρλανδίας, δήλωσε ότι μαζί με τέσσερις φίλους του βρισκόταν στο δρόμο όταν συνάντησαν τις καμήλες.
«Είναι ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω δει ποτέ. Έχω ζήσει πολλά εδώ δύο χρόνια τώρα αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Προφανώς σε μερικές από τις πιο αγροτικές περιοχές γίνεται με άγρια ​​ζώα αλλά αυτό περνάει σε άλλο επίπεδο» ανέφερε ο 25χρονος.
«Δεν είμαι σίγουρος αν γνώριζαν ότι βρίσκονται σε κίνδυνο ή απλά ήθελαν να τους παρακολουθούν ή να μετακινηθούν. Ξέρω ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν συγκεκριμένη εντύπωση σχετικά με τις αραβικές χώρες, αλλά αυτό είναι σίγουρα αρκετά σπάνιο» πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=BhkIvlLedwwrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.