Έρευνα Prorata: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί και βουλευτές

Σε νέα έρευνα της Prorata, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2020, οι συμμετέχοντες ανέδειξαν τους δημοφιλέστερους πολιτικούς τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της κυβέρνησης.

Ως τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στο σύνολο των συμμετεχόντων ανιχνεύονται ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Νίκος Δένδιας συγκεντρώνοντας θετικές εντυπώσεις από το 51% των ερωτηθέντων, ενώ ακολουθούν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (48%), ο Ανδρέας Ξανθός (47%), ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης (45%), ο Κωστής Χατζηδάκης (43%), η Έφη Αχτσιόγλου (42%) και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (42%). Τα πρόσωπα που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αύξηση της δημοφιλίας τους είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ την μεγαλύτερη μείωση η Νίκη Κεραμέως, η Λίνα Μενδώνη και ο Βασίλης Κικίλιας. Τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της κυβέρνησης μεταξύ της σημερινής εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Νικος Δένδιας (90% θετικές εντυπώσεις), ενώ ακολουθούν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης (89%), ο Κυριάκος Πιερακκάκης (88%) και ο Κωστής Χατζηδάκης (83%).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.