Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση της χρονιάς παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης η “Βεργίνα Τηλεόραση” στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση της εταιρείας, “Interview” στο ερώτημα «αν την επόμενη Κυριακή είχαμε εθνικές εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», το 39,1% απάντησε Νέα Δημοκρατία με το 24% να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά των δύο μεγαλύτερων κομμάτων να βρίσκεται στο 15,1%. Την 3η θέση μοιράζονται το ΚΙΝΑΛ με το ΚΚΕ συγκεντρώνοντας το 4,6 % των προτιμήσεων με την Ελληνική Λύση να είναι στο 4% και το MέΡΑ 25 στο οριακό 3%.

Υψηλά παραμένουν τα ποσοστά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε ποσοστό 46.6% παραμένει καταλληλότερος Πρωθυπουργός, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα που λαμβάνει ποσοστό 22.8%.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Interview», οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τους υπουργούς, ανάλογα με την αποτελεσματικότητά τους.

Σύμφωνα με αυτήν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία με 7.1, ενώ ακολουθεί ο υπουργός Ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης με 6.9.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.