Ακόμα και οι δημοσκόποι το “στρίβουν” σιγά-σιγά!

Είμαστε από τους λίγους ίσως που τόσον καιρο αποφευγουμε να δώσουμε βάση στις δημοσκοπήσεις που μας “διασκεδάζουν” 3 χρόνια τωρα με την χαώδη απόσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα (απόσταση που περιέργως αυξάνεται κάθε φορά που ο αρχηγός της ΝΔ ζει μια ακόμα τραυματική εμπειρία μετα από μονομαχία του με τον Πρωθυπουργό στη Βουλή για κάποιο θέμα) και τον υποτιθέμενο εκλογικό περίπατο – μην πουμε και παρέλαση – που θα έκανε η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές! Εντούτοις, όσο πλησιάζει η ώρα της κρίσης και έρχονται και οι πρωτες κάλπες του Μαΐου, με τις Αυτοδιοικητικές εκλόγες και τις ευρωεκλογές, φαίνεται πως και οι δημοσκόποι – τουλάχιστον οι σοφότεροι εξ αυτών – παίρνουν τις δικές τους αποστάσεις από αυτό το αφήγημα που δημιούργησαν όλο αυτό το διάστημα κανάλια, ΜΜΕ και στελεχη της Πειραιώς…

Έτσι σε δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο φύλλο του Έθνους η … “ψαλίδα” κλείνει κι άλλο! Στο 4,7% παρουσιάζεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (25% έναντι 20,3%).

Σε άλλα στοχεία της μέτρησης:
-Στο 19,4% οι αναποφάσιστοι και όσοι επιλέγουν σήμερα αποχή.
-Το 70% εκτιμά πως η άνοδος της σκληρής Δεξιάς στην Ευρώπη απειλεί τη Δημοκρατία.
-Στο 49% καταγράφεται η δημοτικότητα του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, στο 48% του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και μόλις στο 26% του Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Πηγή: enimerosi24.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.