Δημοσκόπηση – χαστούκι για «καλάθι νοικοκυριού» και σκάνδαλο Πάτση

Ηχηρή αποδοκιμασία των πολιτών για το μέτρο που προπαγανδίζει καθημερινά το Μαξίμου και ο αρμόδιος υπουργός. Την ίδια ώρα η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί ότι η κυβέρνηση γνώριζε για τις δραστηριότητας Πάτση.

Σε δημοσκόπηση για την ιστοσελίδα newsbomb, την ώρα που όλο το σύστημα Μητσοτάκη παρουσιάζει ως τεράστιας σημασίας το μέτρο, ενώ ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης στήνει επικοινωνιακά σόου σε σούπερ μάρκετ, το 87% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρόκειται για όχι ιδιαίτερα ή καθόλου ανακουφιστικό μέτρο.

Παράλληλα, στην ερώτηση εάν το καλάθι είναι μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση το 56% απαντά πως κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση, με ένα 34% να απαντά ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα μέτρα.

Γνώριζαν για τον Πάτση και δεν έκαναν τίποτα

Δεύτερο χαστούκι στο Μαξίμου και την κυβέρνηση έρχεται από τις απαντήσεις στις ερωτήσεις για τον Ανδρέα Πάτση και τις σκανδαλώδεις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Το 80% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η ηγεσία της Ν.Δ. γνώριζε και δεν διέγραφε τον βουλευτή, ενώ οκτώ στους δέκα πιστεύουν ότι οι δραστηριότητές του δεν ήταν νόμιμες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.