Η δημοσκόπηση της MARC : Τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της MARC παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μεταξύ άλλων, καταγράφονται στοιχεία για το τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες, όπως και οι απόψεις των συμμετεχόντων στην έρευνα σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση και για το ποιες χώρες είναι πιο φιλικές προς την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στην πανελλαδική δημοσκόπηση της MARC συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες με δικαίωμα ψήφου, με μέγεθος δείγματος 1.007 νοικοκυριών. Η έρευνα έγινε κατά το χρονικό διάστημα 6 -11 Οκτωβρίου 2021.

MARC: Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης

Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος Δημοσκόπηση MARC Β' Μέρος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.