Κατρακύλα που σοκάρει το Μαξίμου σε δύο μυστικές δημοσκοπήσεις – Απίστευτα χαμηλά τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα οδυνηρά αποτελέσματα της γενικότερης στρατηγικής Μητσοτάκη στην οικονομία και στην κοινωνία, αλλά και στα εθνικά θέματα έχουν επιπτώσεις στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Δύο κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν πάρει στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει την κάτω βόλτα με το φθινόπωρο να αναμένεται καταστροφικό για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η μία από τις δύο μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνει τη ΝΔ στο 25% και η λίγο πάνω από το 27%!

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει ούτε σε αυτές τις δημοσκοπήσεις να εκμεταλλεύεται την τεράστια φθορά του Μητσοτάκη και της παρέας του, κερδισμένα είναι τα μικρά κόμματα της Δεξιάς και κυρίως η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων του Γιώργου Τράγκα. Μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ, αγγίζουν το 9%. Μάλιστα ακόμη και με το σύστημα της απλής αναλογικής τα κόμματα του Βελόπουλου και του Τράγκα φαίνεται ότι θα μπουν στην επόμενη Βουλή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.