Στην προτελευταία θέση η Μενδώνη σε δημοσκόπηση της GPO, στο 12,4% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της GPO…

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για την ιστοσελίδα powergame.gr και στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 35,9% (36,1% στην προηγούμενη μέτρηση Μαρτίου) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23,5% (22,7%). Χωρίς σημαντικές μεταβολές και τα ποσοστά για τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης: το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει το 7%, το ΚΚΕ το 6,4%, η Ελλ. Λύση το 4%, το ΜΕΡΑ 25 το 3,4%

Poll Aprilios 2 04 1 910x521 1

Το 19,8% των απαντήσεων επιλέγει «Άλλο», «Λευκό» ή «άκυρο» και «αποχή» ενώ το 12% του συνόλου δηλώνει αναποφάσιστο, κάτι που αποδεικνύει ότι παρά την παρατεινόμενη ανησυχία των πολιτών για την οικονομική κατάσταση, αλλά και την απαισιοδοξία για τις επιπτώσεις από την πανδημία, η κυβέρνηση εξακολουθεί να διατηρεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Poll Aprilios 2 05

Αναφορικά με την αξιολόγηση των υπουργών, τα εθνικά θέματα, η πανδημία και η οικονομική διαχείριση καθορίζουν την πρώτη επτάδα στην αξιολόγηση των υπουργών. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής υπουργός με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.