Κατέρρευσαν με μυστική δημοσκόπηση στον ΣυΡιζΑ

Τα πάνω κάτω φέρνει κρυφή δημοσκόπηση στο πολιτικό σκηνικό, ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ όπου με τρόμο είδαν πως τα ποσοστά όλων σχεδόν έχουν καταρρεύσει και παρά την μικρή αλλά σημαντική άνοδο που δείχνει ο ΣυΡιζΑ, δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδύναμης κυβέρνησης από κανέναν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει την χαμηλών τόνων αντιπολίτευση του, που ειδικά στο θέμα του lockdown και των σκληρών μέτρων οι πολίτες νιώθουν οτι τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος και τις ορέξεις του Μητσοτακη. Μαλιστα οι πολίτες νιώθουν ότι οι βουλευτές του δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Κουφοντίνα παρά για τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα λοιπόν της δημοσκοπησης, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία κόμματα για να σχηματίσουν κυβέρνηση σε περίπτωση εκλογών που θα γίνουν με τον νέο νόμο χωρις το μπόνους των 50 εδρών για το πρωτο κόμμα και εφόσον δεν αλλάξουν τα εκλογικά δεδομένα ή οι δυναμικότητες των κομμάτων.

Ακόμη και αν η ΝΔ καταφέρει να κρατηθεί στην πρώτη θέση θα της είναι αδύνατον να σχηματίσει κυβέρνηση με άλλο μικρότερο κόμμα, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Μαλιστα έκπληξη προκαλεί και η δυναμική του τρίτου κόμματος που τα ποσοστά του έχουν εκπληκτική ανοδική τάση. Και όταν λέμε τρίτο κόμμα δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ που έχει χάσει τον βηματισμό του και δεν φαίνεται να μπορεί να τον βρει με την Φωφη στην ηγεσία του.

kalinda

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.