Κωμικά αποτελέσματα της Pulse για τον ΣΚΑΙ – Το 68% των πολιτών θέλει παράταση του lockdown

Μια δημοσκόπηση, η οποία είναι ερώτημα υπό ποιες συνθήκες έγινε, αν έγινε στην Ελλάδα ή μια άλλη χώρα, παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, που φέρει την υπογραφή της PULSE, το 68% των πολιτών θέλει να συνεχιστεί το lockdown στην χώρα για αρκετό καιρό ακόμα ή επ’ αοριστον (!).

Κατόπιν αυτού του ποσοστού, το γεγονός ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα 15%, είναι μια «μικρή» λεπτομέρεια, ορισμένα άλλα στοιχεία δε της δημοσκόπησης που προκαλεί ευφορία, είναι τα εξής: Το 44% εγκρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης θετικά στην υπόθεση του παιδόφιλου Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ οριακά το 51% τις κρίνει αρνητικά, δηλαδή το 51% θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη η κυβέρνηση που διόρισε τον Λιγνάδη διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο και εν συνεχεία τον κάλυπτε για 10 ημέρες.

Το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του 25% που θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή; Σε ποσοστό 38% θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, το 23% ΣΥΡΙΖΑ, το 7,5% Κίνημα Αλλαγής, το 6% ΚΚΕ, το 4,5% Ελληνική Λύση, το 3% ΜέΡΑ 25.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.