Δηλαδή ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήθελε να φυγαδεύσει την Χρυσή Αυγή;

Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται για τον νέο ποινικό κώδικα και την χρυσή Αυγή, μετά από την παραίτηση Κοντονή. Φυσικά και ο νέος Ποινικός Κώδικας ήταν αποτέλεσμα μιας άθλιας συναλλαγής, της προηγούμενης κυβέρνησης, και όχι για την Χρυσή Αυγή αλλά για μια σειρά άλλων υποθέσεων που με αυτόν τον τρόπο έπεσαν στα μαλακά. Παράπλευρη ωφέλεια όμως είχε και η Χρυσή Αυγή.

Οι ευθύνες του ΣυΡιζΑ λοιπόν είναι δεδομένες. Εκεί όμως που η λογική σταματάει, είναι στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κιν Αλ να καρπωθούν τα απόνερα του Ποινικού Κώδικα, ενώ ήταν σαφές ότι και τα δύο κόμματα συμφωνούσαν και θα ψήφιζαν με χέρια και με πόδια εάν ο ΣυΡιζΑ δεν μπορούσε να τους περάσει μόνος του.

Απόδειξη γι’ αυτό είναι η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου κατά την ψήφιση, ο οποίος εκτός από την απαίτηση του να ψηφιστούν οι ποινικοί κώδικες, κατακεραύνωσε και το ΚινΑλ της Φώφης Γεννηματά που σκεφτόταν να μην τους ψηφίσει! Ενδεικτικό του πάθους με το οποίο ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπερασπίστηκε τους νέους ποινικούς κώδικες, είναι ότι επέλεξε στην τελευταία του ομιλία στην ελληνική Βουλή, μετά από 26 χρόνια παρουσίας, να ασχοληθεί ακριβώς με αυτό το θέμα!

Εκτός εάν κάποιος είναι τόσο ανεγκέφαλος που θέλει να μας πείσει η πραγματικά πιστεύει ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήθελε να ενισχύσει την Χρυσή Αυγή! Εάν υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει αυτό το πράγμα, καλά θα κάνει να μην πάει να ξαναψηφίσει ποτέ στη ζωή του. Είναι επικίνδυνος.

Όσο για την φαρσοκωμωδία με την παραίτηση Κοντονή και τις κοκορομαχίες κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάποτε θα βγει στο φως όλη η μεθόδευση για τους νέους ποινικούς κώδικες και θα τρέχουν άπαντες για να κρυφτούν. Για να γλιτώσουν την οργή του ελληνικού λαού.

Και φυσικά ο κύριος Μητσοτάκης δεν δικαιούται να ομιλεί – όπως θα έλεγε και ο πολιτικός πατέρας των εκσυγχρονιστών, Μένιος Κουτσόγιωργας – διότι όχι μόνο δεν καταψήφισε τους νέους ποινικούς κώδικες, αλλά απείχε για να διευκολύνει το έργο του ΣυΡιζΑ! Φυσικά και θα ψήφιζε με χέρια και πόδια εάν υπήρχε περίπτωση να μην περάσουν.

newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.