Στον κατήφορο των… άριστων ανίκανων και του ΕΛΙΑΜΕΠ

Έχουμε επανειλημμένα γράψει, ότι η εξωτερική πολιτική που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το σινάφι των ανίκανων του Μαξίμου είναι από τραγική έως ενδοτική.

Αποδεικνύουν περίτρανα και χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία ότι σέρνονται από τη μαμά Μέρκελ, ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις των Γερμανών.

Ένα εθνομηδενιστικό σκηνικό που εντάθηκε έτι περαιτέρω μετά το φιάσκο της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής και τους πανηγυρισμούς του… Τσίπρα με γραβάτα, καθώς δεν πέρασαν ελάχιστα 24ωρα και ο Ερντογάν προκαλεί και πάλι.

Επιβαρύνοντας την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα ανοίγοντας τον παραλιακό δρόμο στα Βαρώσια, στην μαρτυρική Αμμόχωστο, ανακοινώνοντας παράλληλα την ενεργοποίηση των πυραύλων S-400, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα ανάμεσα στις δυο χώρες.

Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να παρακολουθεί με αμηχανία τις νέες προκλήσεις και να αρέσκεται απλώς σε χλιαρές δηλώσεις, αντί να ζητήσει άμεσα έκτακτη σύγκληση της Συνόδου Κορυφής και την ενεργοποίηση των κυρώσεων που υποτίθεται εξασφαλίσαμε από την πρόσφατη Σύνοδο των ηγετών της Ευρώπης.

Τέτοια ανικανότητα και τόση υπακοή στην κυρία Μέρκελ δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Αν όχι τώρα, πότε θα επιβάλλεται κύριε Μητσοτάκη τις ελληνικές θέσεις με πυγμή στο εχθρικό κονκλάβιο των Βρυξελλών;

Τι άλλο περιμένετε να συμβεί επιτέλους για να υπερασπισθείτε τα εθνικά συμφέροντα;

Πόσο ακόμα θα μας προκαλεί και θα μας προσβάλει ένας δικτάτορας, ένας παρανοϊκός δολοφόνος και εσείς θα σφυρίζεται αδιάφορα;

Πόσο ακόμα θα προσκυνάτε την κυρία Μέρκελ χωρίς να ακούτε την φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων που φωνάζουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!!!

Οι… άριστοι ανίκανοι που σας συμβουλεύουν δεν σας λένε ότι κινδυνεύετε να γίνεται ο μοιραίος άνθρωπος για την χώρα και τα συμφέροντά της;

Ή μήπως ακούτε το φιλικό προς εσάς παρεάκι του ΕΛΙΑΜΕΠ, που χωρίς ίχνος ντροπής είπε ότι… έχει δίκιο και η Άγκυρα;

Τέτοια εξωτερική πολιτική με τέτοιους δορυφόρους προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού δεν έχει ξαναζήσει ποτέ η χώρα.

Κατηγορούσαμε τον Τσίπρα για μειοδοσία και ενδοτισμό και εσείς κύριε Μητσοτάκη βρίσκεστε στο νήμα να τον ξεπεράσετε.

Έχετε καταφέρει να συσπειρώσετε εναντίον σας το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινοβουλευτικής σας ομάδας, το οποίο δεν μπορεί πλέον να σταθεί στις εκλογικές του περιφέρειες, και συνεχίζετε να πορεύεστε αγκαλιά με την μειοδοσία.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι πατριωτικές δυνάμεις έχουν λάβει τις αποφάσεις τους και θα βάλουν τέλος στον κατήφορο των… άριστων ανίκανων και του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.