Κων. Λούλης: Επιστροφή από το «παράθυρο» στην κυβέρνηση των αρίστων

Ο φιλοχουντικός, πρώην Γενικός Γραμματέας Τουριστικής και Πολιτικής Ανάπτυξης, με το ανύπαρκτο πτυχίο, επιστρέφει από την «πίσω πόρτα» στο υπουργείο που διέπρεψε αναλαμβάνοντας «ειδικός σύμβουλος» για την στρατηγική επέκταση του ελληνικού τουρισμού στις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Λούλης που πρόσφατα παραιτήθηκε ύστερα και από τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» επιστρέφει μέσω της ιδιότητας του μετακλητού, στο υπουργείο Τουρισμού, για χρονικό διάστημα ενός έτους χωρίς να λαμβάνει μισθό.

Θυμίζουμε πως ο αποπεμφθείς γ.γ. Τουρισμού και πρ. ταμίας του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» είχε απασχολήσει την επικαιρότητα για το ανύπαρκτο πανεπιστημιακό πτυχίο του και τη συμπάθειά του στη χούντα.

Αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση τον περασμένο Αύγουστο με μια απόφαση που καθυστέρησε τουλάχιστον δύο μήνες, την περίοδο δηλαδή που αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Λούλης δεν είχε το απαιτούμενο πανεπιστημιακό πτυχίο που όριζε ο νόμος για τη θέση του γενικού γραμματέα.

Με την πρόσληψή του, επιστρέφει στο υπουργείο Τουρισμού στο πλευρό του υπουργού Χάρη Θεοχάρη με «ειδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη στρατηγική επέκτασης στις διεθνείς αγορές».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.