Μπογδάνος: Πρώτα «Η Μακεδονία δεν ήταν πάντοτε Ελληνική » και μετά κωλοτούμπα! (Βίντεο)

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε βίντεο εκπομπής που έκανε στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η Μακεδονία δεν ήταν πάντοτε Ελληνική, ενώ έχει πάρει μέρος σε διαδήλωση κατά του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» Και έρχεται σήμερα να πατήσει like σε δημοσκόπηση, που ρωτάει τους χρήστες εάν πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης έκανε κωλοτούμπα ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών

– Ντροπή και αίσχος για τα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής Μπογδάνος για την Μακεδονία,σε μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΙ! “Σήμερα πολύ εύκολα λέμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, η αλήθεια όμως είναι ότι..” αυτά και πολλά άλλα ξεστόμισε ο παρουσιαστής κατά την διάρκεια αφιερώματος σε Μακεδονομάχο.

Μάλιστα στο τέλος διάβασε και ένα κείμενο στα Σλάβικα.. για να πείσει για την μη Ελληνικότητα της Μακεδονίας και καταφέρθηκε εναντίον όσων υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι μόνο μια και είναι Ελληνική.

Τέτοια άθλια προπαγάνδα ούτε οι Σκοπιανοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να εφεύρουν…

Επειδή όμως αναφέρθηκε στην Ιστορία,του υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε κάποτε και ένας Μέγας Αλέξανδρος.

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: Εμείς σήμερα την Μακεδονία πολύ εύκολα την βγάζουμε ελληνική και μόνο ελληνική, «throughout the centuries» και μέσα στους αιώνες και το βγάζουμε και σε πανό και πριν από 20, 25, 30 χρόνια δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε, διότι δεν είχαμε και κρίση και βγαίναμε στους δρόμους ανά εκατομμύρια για το ζήτημα της Μακεδονίας, δικαίως βεβαίως…..

Όμως, η Μακεδονία δυστυχώς δεν ήταν πάντοτε…. Η’ δυστυχώς ή ευτυχώς, τέλος πάντων, χωρίς πρόσημα επιρρημάτων, δεν ήταν πάντοτε απλά ελληνική. Η Μακεδονία ειδικά στα τέλη του προ προ-προηγούμενου αιώνα και στο γύρισμα του επομένου ήταν ένα μωσαϊκό.

Η Μακεδονία ήταν ένα μωσαϊκό από πολλές εθνότητες: Βούλγαροι, Σλαβομακεδόνες, ακόμα Βούλγαρους τους έλεγαν τότε, οι Σλαβομακεδόνες μετέπειτα Σκοπιανοί πριν από ενάμιση αιώνα απλά ήταν Βούλγαροι. Βέβαια, αναφέρονταν στον Μακεδονικό ζήτημα διότι ήθελαν να πάρουν όλη την γεωγραφική περιοχή, οπότε ο γεωγραφικός προσδιορισμός βόλευε ως εθνοτικός προσδιορισμός, Εβραίοι πάρα πολλοί κυρίως στην Θεσσαλονίκη, Σεφαραδίτες που μιλάνε Λαντίνο.

Με ένα like παραδέχεται ότι ο Μητσοτάκης έκανε «κωλοτούμπα» στη Συμφωνία των Πρεσπών

«Πιστεύετε ότι ο Μητσοτάκης έχει κάνει κωλοτούμπα ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών; Ναι, είναι η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ»

Η κωλοτούμπα Μητσοτάκη για τις Πρέσπες… είναι δεδομένη σύμφωνα με ένα like που έκανε στο twitter ο βουλευτής του Κωνσταντίνος Μπογδάνος!

Κι ενώ στη ΝΔ καλοβλέπουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, και ως κυβέρνηση έχουν ανασκουμπωθεί τόσο τα στελέχη της όσο και ο πρωθυπουργός, ο γνωστός για τις ακροδεξιές θέσεις του βουλευτή της ΝΔ «τρόλαρε» τον αρχηγό του.

Ειδικότερα στο προφίλ του Κων. Μπογδάνου στοTwitter, φαίνεται ότι έχει πατήσει «μου αρέσει» το γνωστό μας «like», σε διαδικτυακού τύπου δημοσκόπηση, που ρωτάει τους χρήστες εάν πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης έκανε κωλοτούμπα ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών και με το 54% όσων συμμετείχαν να απαντά «Ναι»

. Έτσι με ένα διαδικτυακό like, ο Κων. Μπογδάνος, παραμένει με τη σάρισα στα χέρια!

Για του λόγου το αληθές, ιδού και το σχετικό print screen.

 

Μπογδάνος twitter

 

Ο Κων. Μπογδάνος, δεν περιορίστηκε σε ένα like αλλά προχώρησε και σε δεύτερο στην ανάρτηση που… ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της διαδικτυακής δημοσκόπησης. Έκανε like , δηλαδή, στο συντριπτικό κατά Μητσοτάκη ποσοστό.

 

 

Μπογδάνος twitter

 

Λοιπόν κ. Μπογδάνο πάρτε επιτέλους μια ξεκάθαρη θέση!

 

 

 

Πηγή:

avgi.gr, ekklisiaonline.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.