ΜέΡΑ25 για ομιλία Τσίπρα: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά παραπλανεί τους πολίτες

Επικρίσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις σημερινές εξαγγελίες του στη Θεσσαλονίκη διατυπώνει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25.

Ειδικότερα, το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «τα μέτρα που υποτίθεται πως θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ άμεσα να εφαρμοστούν για να διασωθεί η χώρα, έρχονται για άλλη μια φορά σε πλήρη αντίφαση με όσα δεσμεύτηκε και εφάρμοσε τα προηγούμενα χρόνια στη διακυβέρνηση του, αλλά και σε όσα ο κ. Τσίπρας επαναλάμβανε μονότονα «ναι σε όλα» στην τρόικα και τις Βρυξέλλες».

Ακόμη αναφέρει: «ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη πιστός στο δόγμα της παραπλάνησης των πολιτών που παραδοσιακά ακολουθούν όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου, παρουσίασε 11 προτάσεις και βασίστηκε σε 3 παραδοχές που αμφότερα προϋποθέτουν την απεμπλοκή της χώρας μας από τα δεσμά της τρόικας και της χρεοδουλοπαροικίας που και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, βαθιά δέσμευσε.

Η πρώτη παραδοχή που πρέπει να κάνετε κ. Τσίπρα είναι πως δεν βγάλατε την χώρα από τα μνημόνια, αλλά την θέσατε στο 4ο μετά το βάρβαρο 3ο που εφαρμόσατε, ώστε να έρθει τώρα ο κ. Μητσοτάκης και να συνεχίσει επιτείνοντας το «έργο» σας με το δικό του 5ο.

Όσο για τα νησιά που όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έγιναν φυλακές ψυχών» είναι πραγματικά εξοργιστικό να αναφέρεται ο κ. Τσίπρας σε αυτά, όταν ο ίδιος δημιούργησε τη Μόρια και νομιμοποίησε την επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

Τέλος αναφορικά με την εξωτερική πολιτική και την εθνική στρατηγική θα αρκεστούμε μόνο να θυμίσουμε την επικίνδυνη πρόσδεση στο άρμα του «διαβολικού» κ. Τραμπ και του μακελάρη του παλαιστινιακού λαού Νετανιάχου».

Πηγή: ΑΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.