Αντώναρος: Ο ακροδεξιός εκφυλισμός απομάκρυνε περίπου 1000 συνέδρους της Ν.Δ.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκ των στενών συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, καυτηριάζει ένα σημαντικό γεγονός που συνέβη στο συνέδριο της Ν.Δ. και που πέρασε απαρατήρητο από πολλά ΜΜΕ.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, αναρωτιέται αν είδε κανείς να γράφεται πως περίπου 1000 σύνεδροι γύρισαν την πλάτη στη σημερινή ηγεσία και δεν ψήφισαν στο συνέδριο.

Ο κ. Αντώναρος εκτιμά ότι πρόκειται για «σημάδι εκφυλισμού και συνειδητής απομάκρυνσης μεσαίων στελεχών από την ακροδεξιά γραμμή».

Σημειώνει μάλιστα πως γνωρίζει τι έγινε τις ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αλλά δεν επιθυμεί προς το παρόν να μιλήσει.

Σημείωση:

Όπως αναφέρεται στα επίσημα στοιχεία, από τους εγγεγραμμένους στον εκλογικό κατάλογο 2.747 συνέδρους ψήφισαν 1855 με έγκυρα 1834 (2 λευκά, 19 άκυρα).

Δηλαδή ένα ποσοστό περίπου 33-35% δεν ψήφισε.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

:

«Είδατε να γράφεται αυτό σε κάποια από τα «συμβατικά μέσα ενημέρωσης; Όχι βέβαια.

»Γιατί η διαπίστωση οδηγεί αναγκαστικά στη διερεύνηση σε βάθος των αιτίων που οδήγησαν στην αποχή από τη ψηφοφορία — κορύφωση των συνεδριακών διαδικασιών — περίπου 1.000 συνέδρων.

»Κάτι που, σημειωτέον, δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και μάλιστα σε αυτή την έκταση στα 44 χρόνια της ζωής της Νέας Δημοκρατίας.

»Για μένα είναι ένα ακόμη σημάδι εκφυλισμού και συνειδητής μαζικής απομάκρυνσης μεσαίων στελεχών από την ακροδεξιά γραμμή που θέλει να επιβάλει με το έτσι θέλω η σημερινή ηγετική ομάδα.

»Δεν θέλω, για την ώρα, να πω περισσότερα – αν και ξέρω πολλά ακόμη και για το τι έγινε τις ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

»Ενδιαφέρον πάντως θα είχε να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ποιοι είναι αυτοί που ΔΕΝ θέλησαν να ψηφίσουν. Αρκετά από τα ονόματα έχουν ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.