«Βουλιάζουμε την Ελλάδα με αυτοπεποίθηση…»

Όταν βλέπεις έναν πρωθυπουργό την ώρα που έχει χάσει τον έλεγχο σε όλα τα μέτωπα να τάζει λαγούς με πετραχήλια αντί να παρουσιάσει ένα απτό και ρεαλιστικό σχέδιο μπας και ξανασταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, σημαίνει ότι τον έχει κυριεύσει ο πανικός και καταφεύγει στα γνωστά «θα» για να χαϊδέψει τα αυτιά του τσακισμένου λαού, που πλέον μετά τις πέτσινες εξαγγελίες είναι σίγουρος ότι αν δεν βρει μόνος του τρόπο να γεμίσει το στομάχι του θα πεθάνει της πείνας.

Διότι πέρα από την πρωθυπουργική επιθυμία να διορίσει την μισή Ελλάδα, ασχέτως εάν δεν μας είπε που θα βρει τα λεφτά, οι λοιπές εξαγγελίες είναι απλώς… παρηγοριά στον άρρωστο εργαζόμενο και ελεύθερο επαγγελματία, και απόλυτη στήριξη στα συμφέροντα της ολιγαρχίας που της δίνεται και πάλι η ευκαιρία να φουσκώσει τους λογαριασμούς της.

Η Ελλάδα κύριε Μητσοτάκη για να βγει στο ξέφωτο χρειάζεται μόνιμα και ισχυρά μέτρα για να υπάρξει ανάπτυξη, όχι με ημερομήνια λήξεως σαν αυτά που ανακοινώσατε.

Προφανώς δεν σας αφήνει το κονκλάβιο των Βρυξελλών να λάβετε μόνιμα, διότι ράβουν ήδη το νέο μνημονιακό κουστούμι που θέλουν να φορέσουν στην χώρα για να την ισοπεδώσουν εντελώς ώστε να την αναγάγουν σε πλήρως ελεγχόμενη αποικία.

Κάτι που διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού από την ωμή παραδοχή, που έρχεται μετά την αποκάλυψή σας για μυστική συμφωνία με τον Σουλτάνο, ότι η μοναδική διαφορά (ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα) με την Τουρκία έγινε μείζονα. Κοινώς, αναγνωρίσατε εμμέσως και τις υπόλοιπες αστήριχτες διεκδικήσεις των επεκτατικών γειτόνων.

Θαυμάσια κύριε πρωθυπουργέ. Βουλιάζετε την Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, οδηγώντας την σε νέο γύρο φτώχειας, συνοδευόμενο αυτή τη φορά με μειωμένη εθνική κυριαρχία.

Και να λείπουν τα πανηγύρια για την αποχώρηση του Oruc Reis που έκανε ανενόχλητο κρουαζιέρα στο Αιγαίο πάνω από ένα μήνα, και το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος όπως πληροφορηθήκαμε.

Το έχουμε πει επανειλημμένα. Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Κάτι που αποκαλύπτετε ο ίδιος κλιμακωτά με τις μειοδοτικές κινήσεις σας.

Διαφορετικά θα είχατε πράξει τα δέοντα εξ αρχής. Θα στέλνατε δηλαδή το Oruc Reis στον πάτο του Αιγαίου και θα ανακηρύσσατε ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια συνολικά.

Αντίθετα προτιμήσατε να διασυρθείτε από την τουρκική προκλητικότητα και να σαλαμοποιήσετε την εθνική κυριαρχία για να φέρετε πιο κοντά τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Αιδώς!!! Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να παραδώσει κυριαρχία χωρίς να ρίξει ούτε μια κανονιά.

Και θέλετε να μας πείσετε ότι η… νέα αγορά του αιώνα θα γίνει για την ενίσχυση της άμυνάς μας. Για την ενίσχυση συγκεκριμένων οπλάδων θα γίνει, κάτι που προσπαθείτε ανεπιτυχώς να αποκρύψετε.

Λες και το πρόβλημά μας για να στείλουμε το απαραίτητο μήνυμα στα μεμέτια, ήταν η απουσία των Ραφάλ, των νέων φρεγατών ή των ελικοπτέρων ROMEO.

Ούτε πρωτοετής στην Ευελπίδων δεν σας πιστεύει κύριε πρωθυπουργέ.

Κλείνουμε με την παρατήρησή σας σχετικά με τα τραγικά γεγονότα στην Μόρια, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης όσον αφορά την αποφασιστικότητά σας να απαλλάξετε την χώρα από την μάστιγα του μεταναστευτικού.

«Έδειξαν πόσο εκρηκτικό μίγμα είναι η συνύπαρξη του κορονοϊού με το μεταναστευτικό, το οποίο σχετίζεται με την εθνική μας ασφάλεια και μπορεί να πυροδοτήσει τυφλές αντιδράσεις» και υπογραμμίσατε: «Όμως γι’ αυτό είμαι εδώ. Για τα δύσκολα. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να δώσουμε ένα μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε».

Στο άκουσμα της τοποθέτησης, αυτόχθονες και ετερόχθονες έσπευσαν μονοιασμένοι και αγκαλιασμένοι στην Ομόνοια για να γιορτάσουν το ευοίωνο μέλλον που προμηνύεται. Η πενία και η δυστυχία και για τους δυο αποτελεί πια παρελθόν.

Και εις ανώτερα… σωτήρα του έθνους!!!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.