Κ.Βελόπουλος για Μόρια: «Να μεταφερθούν όλοι οι λαθρομετανάστες στη Μακρόνησο και στην Γυάρο»

Με αφορμή την φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Μόρια, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος πρότεινε να μεταφερθούν όλοι στη Μακρόνησο και στην Γυάρο και από εκεί να απελαθούν τάχιστα.

«Να μεταφερθούν όλοι στη Μακρόνησο και στην Γυάρο. Όλοι μα όλοι οι λαθρομετανάστες και από εκεί να απελαθούν τάχιστα. Και μάλιστα θεωρώ ότι στην Αριστερά είναι φιλάνθρωποι και ως ιδεολόγοι δεν θα πουν «όχι» να μεταφερθούν οι άνθρωποι ας πούμε σε αυτές τις περιοχές» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Θεωρώ υποχρέωση της Ελλάδας να μεταφερθούν όλοι αυτοί στα ακατοίκητα νησιά. Είναι μια παροδική κατάσταση η Μακρόνησος και η Γυάρος. Δεν έχουμε δυστυχώς δομές και υποδομές. Και από εκεί και πέρα επειδή έχουμε κάνει μια ολόκληρη μελέτη εμείς, προτείνουμε -αυτή είναι η μελέτη που την δίνουμε και δωρεάν- να την δώσουμε στην κυβέρνηση για να κάνει δομές σε ακατοίκητα νησιά» σημείωσε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ότι «απέτρεψαν να σβηστεί η φωτιά. Απέτρεψαν τους πυροσβέστες από το να σβήσουν τη φωτιά».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.