Tα θλιβερά φερέφωνα που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες στην κα Σακελλαροπούλου

Ίχνος ντροπής δεν υπάρχει σε ορισμένα, περιθωριακά βεβαίως, δημοσιογραφικά φερέφωνα, που προσπαθούν να προσφέρουν εκδουλεύσεις στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Το τελευταίο παράδειγμα ξεπερνά κάθε όριο.

Πριν από δεκαπέντε ημέρες, ο Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός ανακοίνωσε ότι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Ελλάδος οργανώνουν στο Καστελλόριζο μεγάλο διεθνές συνέδριο για το νομικό καθεστώς των νησιών του Αιγαίου και για τις θαλάσσιες ζώνες, με κεντρικό ομιλητή τον τέως ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλο.  Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα  μιλήσει για το δικαίωμα της Ελλάδας να θωρακίζει αμυντικώς όλα τα νησιά του Αιγαίου.  Η εκδήλωση θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Καστελλόριζο φυσικά.

Ξαφνικά, την περασμένη Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, η κα Σακελλαροπούλου ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στο Καστελλόριζο στις 13 Σεπτεμβρίου, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις ένωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.  Καλά κάνει η κα Πρόεδρος.  Αλλά το ανακοίνωσε δέκα ολόκληρες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΔΣΑ για την εκδήλωση με ομιλητή τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Λοιπόν, τα δημοσιογραφικά φερέφωνα για τα οποία μιλήσαμε, ελάχιστα και περιθωριακά, έφθασαν να πουν σήμερα ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος «τρέχει» πίσω από την κα Σακελλαροπούλου και την ανταγωνίζεται! Ενώ όλη η Ελλάδα, με αφορμή την εκδήλωση στο Καστελλόριζο, βλέπει το αντίθετο.  Ότι δηλαδή η κα Σακελλαροπούλου μάλλον «τρέχει» πίσω από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ας καταλάβει η κα Πρόεδρος ότι τα φερέφωνα αυτά δεν της προσφέρουν καλές υπηρεσίες.  Το αντίθετο, την υποτιμούν και την υποβαθμίζουν.  Και αν νομίζουν ότι θίγουν τον Προκόπη Παυλόπουλο και πάλι λάθος κάνουν.  Ο τέως ΠτΔ λειτουργεί θεσμικά και ουδόλως ενδιαφέρεται για το τι κάνει η διάδοχός του.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.