Ακολουθεί τα χνάρια του Κοτζιά ο Μητσοτάκης και η ΝΔ;

Σπάνια βλέπουμε στην ελληνική πολιτική σκηνή τέτοια ταύτιση πολιτικής μεταξύ μίας απελθούσας κυβέρνησης και της διαδόχου κυβερνητικής κατάστασης. Τέτοια ακριβώς είναι η ταύτιση της πολιτικής ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την πολιτική που ακολούθησε ο τέως υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Δεν είναι μόνο η στάση απέναντι στην συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ασπάζεται πλέον πλήρως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τα όσα έλεγε προεκλογικά.
Είναι κυρίως η πλήρης υλοποίηση του σχεδίου του απερχόμενου τότε υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά από τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την επέκταση της Αιγιαλίτιδας ζώνης προς δυσμάς από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια.

Φυσικά και τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε αποστάσεις από τον Νίκο Κοτζιά. Για την ακρίβεια του επιτέθηκε όπως ακριβώς έκανε με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Διαβάστε τι έλεγε τότε η ΝΔ για αυτή ακριβώς την συμφωνία που φέρνει σήμερα:

Συμπερασματικά, οι δύστυχοι ψηφοφόροι που πείστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ψήφισαν με το δεδομένο ότι θα ανατρέψει τις πολιτικές Κοτζιά, σήμερα θα πρέπει να κάνουν χαρακίρι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.