Δείτε την προφητική ομιλία του Κώστα Καραμανλή για την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ομιλία του που θα μπορούσε να αντιστοιχεί και στο σήμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στις 27/10/2019 είχε τονίσει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω στις κόκκινες γραμμές της στα ελληνοτουρκικά και έστελνε μήνυμα: «Συστάσεις, λέει, να τα βρούμε με τους Τούρκους δεν γίνονται δεκτές».

«Η εμπειρία του παρελθόντος έχει δείξει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να συρθεί ούτε να παρασυρθεί από τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και δεν πρέπει να επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της. Πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα. Γιατί, ας μην γελιόμαστε, η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των εθνικών συμφερόντων μας θα βασιστεί στις δικές μας δυνάμεις. Στην εμπέδωση αρραγούς εθνικού μετώπου και στη διασφάλιση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων μας δυνάμεων», είχε πει μεταξύ άλλων ο κ.Καραμανλής πριν από έναν χρόνο.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.