Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις επιλογές του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις επιλογές του. Επικύρωσε την απέχθειά του σε ό,τι θυμίζει την αυθεντική Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μιλτ. Εβερτ, του Κώστα Καραμανλή, ακόμη και του αείμνηστου πατέρα του Κων/νου Μητσοτάκη και «εμβάθυνε» τον εναγκαλισμό του με το «αμαρτωλό» ΠΑΣΟΚ της σημιτοκρατίας.

Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου
«δημοκρατία»

Είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει τους συνεργάτες του, αλλά και δικό μας δικαίωμα, καθότι προερχόμαστε από τα σπλάχνα της Ν.Δ., να στηλιτεύουμε την παραμόρφωση της ιστορικής, πατριωτικής παράταξης, την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μετατρέψει σε ιδιόκτητο νεοφιλελεύθερο φέουδο.

Λυπάμαι, γιατί εντός της Ν.Δ. υπάρχουν ακόμη «ορθόδοξες» δυνάμεις, που δυστυχώς παρακολουθούν άβουλες και αποσβολωμένες την ισοπέδωσή της από τον «ολετήρα» Μητσοτάκη. Με μία του κίνηση, ο πρωθυπουργός υποβάθμισε, εκτέλεσε και ατίμασε πολιτικά τον φίλο μου Χρήστο Σταϊκούρα, τον γηγενή νεοδημοκράτη Γιάννη Βρούτση και φυσικά τον «σαματατζή» Αδωνι Γεωργιάδη.

Εχω τη βαθιά αίσθηση ότι η μεγάλη πλειοψηφία των εκατομμυρίων ψηφοφόρων της Ν.Δ. δεν χάρηκε από την εξέλιξη με τα «ημίψηλα καπέλα» πάνω από τα κεφάλια των «μη δεδομένων» υπουργών του.

Η επιδίωξη του Κ. Μητσοτάκη είναι προφανής. Αναπληρώνει τα πάντα εντός της Ν.Δ. χωρίς αντίσταση και τη μεταλλάσσει σε ένα εθνομηδενιστικό νεοφιλελεύθερο προτεκτοράτο της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης. Δεν χρειάζονται άλλες επιλογές του πρωθυπουργού για να καταδειχθεί το «μίσος» για τον καραμανλισμό και καθετί που παραπέμπει στον αυθεντικό χάρτη της Ν.Δ.

Η ασέβεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ας αισθάνεται σήμερα πανίσχυρος, ούτε ατιμώρητη ούτε αναπάντητη θα μείνει. Σαν βγει στον πηγαιμό… για τον χειμώνα θα μας θυμηθεί!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.