Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!!Ο Μητσοτάκης σόκαρε τους Μητσοτακικούς: Μόλις 30 δις μας στοίχισε η διαπραγμάτευση του 2015!

Γιώργος Αθανασίου

Σοκαριστική ήταν η αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε κατά 30 δις ευρώ από την αχρείαστη διαπραγμάτευση και το τρίτο μνημόνιο του 2015! Και μάλιστα ήταν πολύ συγκεκριμένος, λέγοντας ότι η ζημιά οφείλεται στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κατά 30 δις!

Και αναρωτιόμαστε πραγματικά, που χάθηκαν οι τερατολογίες για ζημιά 100 + 200 δις, κάθε μέρα και διαφορετικό νούμερο, που ξεστόμιζαν προεκλογικά ως αντιπολίτευση οι άνθρωποι του Μητσοτάκη. Και προσέξτε, ο κύριος Μητσοτάκης εντόπισε την ζημιά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών! Που όμως βάσει μνημονίου θα έπρεπε να υπερβαίνει τα 100 δις! Και εδώ επιβεβαιώνεται πλήρως το Ολυμπία, που έγραψε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση όχι μόνο δε ζημίωσε την Ελλάδα με τη διαπραγμάτευση, αντίθετα εξοικονόμησε πάνω από 70 δις ευρώ. Αυτό ήταν και το νόημα του μεγαλειώδους «όχι» στο δημοψήφισμα. Δια στόματος κύριου Κυριάκου Μητσοτάκη πλέον.

Ο γράφων τα έλεγε στο βίντεο που ακολουθεί στην εκπομπή του πέρυσι 23/5/2019.

Δείτε το βίντεο από το 19ο λεπτό και την σχετική αναφορά:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.