Έτοιμο το fake προεκλογικό αφήγημα – Μένει το σερβίρισμα

Του Όφι Ιοβόλου

Ακόμη και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών μπορεί να αντιληφθεί τους άγαρμπους επικοινωνιακούς αριβισμούς του… νέου Μωυσή και το fake προεκλογικό αφήγημα που ετοιμάζεται να σερβίρει στον λαό.

Πιθανότατα το φθινόπωρο κατόπιν ενός μικρού ανασχηματισμού που αναμένεται οσονούπω, του οποίου κύριο χαρακτηριστικό, όπως ακούγεται, θα είναι η αναβάθμιση ανθρώπου της αγίας οικογένειας ως διαχειριστή των πακέτων – μνημονίων που αναμένονται από τις Βρυξέλλες. Παστρικές λύσεις. Τι νομίζατε, ξένο θα βάζανε.

Το ζητούμενο είναι αν οι κοψοχέρηδες του περασμένου Ιουλίου θα φάνε πάλι αμάσητο τον σανό του… νέου Μωυσή φοβούμενοι μην επανέλθουν στην εξουσία οι κατσαπλιάδες.

Διότι έκτος από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που θα εκστομίσει εκ νέου για να υφαρπάξει τις ψήφους τους, θα τους απειλήσει για μια ακόμη φορά με τον… μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτόν τον λόγο εξάλλου έβγαλε τώρα τους σκελετούς του από την ντουλάπα.

Το κρίμα στον λαιμό σας κοψοχέρηδες αν καταπιείτε αμάσητη για δεύτερη φορά την μπαγαποντιά του γραβατωμένου συριζαίου.

Εκτός κι αν επιθυμείτε να τον εξουσιοδοτήσετε να υπογράψει νέα μνημόνια, να κάτσει στο τραπέζι της προδοσίας με τον σουλτάνο για να ξεπουλήσει το Αιγαίο και να ολοκληρώσει το μπόλιασμα με τους λαθραίους.

Δυστυχώς αυτά θα προσπαθήσει να κρύψει πίσω από το fake προεκλογικό αφήγημα που θα σας αραδιάσει.

Μέσω του οποίου θα επιχειρήσει να βαφτίσει την νέα οικονομική αγχόνη λεφτόδεντρα, τον εθνομηδενισμό υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και τον εξισλαμισμό της χώρας προοδευτικότητα.

Κοινώς… εν δυνάμει αυταπατημένα αδέρφια, εφόσον τσιμπήσετε με τους πολιτικούς τακτικισμούς του.. νέου Μωυσή που έχουν στόχο τον απεγκλωβισμό από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει, αυτομάτως ρίχνετε ταφόπλακα στην Ελλάδα.

Και τι να κάνουμε; Θα αναρωτηθείτε ευλόγως.

Ό, τι κάνατε και σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα των μνημόνιων.

Κι αφήστε τους δήθεν εκπρόσωπους της αστικής τάξης να συγκυβερνήσουν με τους κατσαπλιάδες για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με δαύτους.

Βέβαια οι καλολαδωμένοι κυβερνητικοί παπαγάλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για τις τεράστιες διαφορές μεταξύ του… νέου Μωυσή και του… άλλοτε λαοπρόβλητου.

Μέχρι και δωρεάν βόλτα με τα στρατιωτικά ελικόπτερα που χρησιμοποίησε για να… διακοπάρει ενδέχεται να βάλουν ως πρόσφορα στα μέσα τους μπας και πειστείτε ότι διαφέρει από τον… χαμογελαστό λαοπλάνο.

Είμαστε σίγουροι ότι ως ευσυνείδητοι πολίτες θα κλείσετε τα αυτιά στην προπαγάνδα και θα… ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσετε να εξαπλωθεί ο αόρατος εχθρός επειδή κάποιοι τον εκμεταλλεύονται για να επισκιάσουν την ανικανότητα και την μειοδοσία τους και να θάψουν την νέα μαυρίλα που έρχεται.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.