Χαμός με τη χυδαία ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια χυδαία ανάρτηση που έκανε στο Facebook η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή. «Πάρε το π… και πίσω την ελληνική ιθαγένεια», έγραψε η Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρότι δεν τον κατονομάζει.

Αφορμή προφανώς αποτέλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστα στο Bleacher Report. Υπενθυμίζεται ότι ρατσιστική επίθεση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε εξαπολύσει ο Κωνσταντίνος Καλέμης, ο οποίος – πριν “ξηλωθεί” – ήταν Συντονιστής Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας. Αίσθηση είχε προκαλέσει και η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου που είχε γράψει: «ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.