Εικόνες ντροπής και εμφυλίου στη βουλή την ώρα που οι Τούρκοι είναι προ των πυλών!

Ένταση και διακοπή της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω…α να…».

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν πήγε να μιλήσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου (ΚΙΝΑΛ) με τον Κώστα Μάρκου να αρχίζει να βρίζει.

«Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ» φέρεται να είπε ο κ. Μάρκου με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του θυμίζει τις επιτροπες για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο κ. Μάρκου συνέχισε λέγοντας «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ…α σας ανοικτή… να» κάνοντας και τη σχετική χειρομονομία.

Αμέσως οι βουλευτές αντέδρασαν ενώ ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας τον απέβαλε απο την αίθουσα. «Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε απο την αίθουσα. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε ο κ. Μπούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση και απο την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη που ζήτησε απο τον κ. Μάρκου να αποχωρήσει απο την αίθουσα.

ENTASH_VOULH_2

ENTASH_VOULH_3

ENTASH_VOULH_5

ENTASH_VOULH_6

ENTASH_VOULH

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.