«Κρατικοδίαιτοι Αντικρατιστές…» – Ο Τσακαλώτος διέσυρε και ξεμπρόστιασε τον… φιλελεύθερο Μαυρίδη

Γράφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο ημερολόγιό του στο tvxs:

Πέρσι τέτοια εποχή έγραφα στην ΑΥΓΗ για την Ayn Rand, τον ιδεολογικό φάρο της Μιράντας Ξαφά, και το ότι θεωρείται σύντομο ανέκδοτο στους φιλοσοφικούς κύκλους. Και αυτό γιατί γράφει για τον δυναμισμό ενός αχαλίνωτου καπιταλισμού χωρίς όρια σε μυθιστορήματα με χαρακτήρες αντίστοιχου βάθους και πολυπλοκότητας του Σκούμπι Ντου.

Τώρα διαβάζω από το Reuters ότι το ινστιτούτο για την Ελεύθερη Αγορά της φανατικής αντικρατίστριας, που απεχθάνεται τους φτωχούς και την κοινωνία,  αλλά και την κρατική παρέμβαση, ενισχύθηκε οικονομικά από το κράτος, μέσω και των φόρων που πληρώνουν οι φτωχοί, με ένα κρατικό δάνειο ύψους έως ενός εκατομμυρίου για να συνεχίσει να μας λέει πόσο κακές είναι οι κρατικές παρεμβάσεις. Είναι μια υπέροχη ειρωνεία.

Φαντάζομαι ο εκδότης του «Φιλελευθέρου» που πρόσφατα ενισχύθηκε από την λίστα Πέτσα θα κάνει  τον οργανισμό τιμώμενο μέλος του νέου του club «Κρατικοδίαιτοι Αντικρατιστές».

zoornalistas.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.