Να γιατί οι τούρκοι και οι ντόπιοι πράκτορες τους, έκαναν το παν για να αποδομήσουν τον Πάνο Καμμένο

Τι σημαίνει η συμφωνία αναβάθμισης των F 16 που σχεδίασε και υλοποίησε ο Πάνος Καμμένος; Το αποκαλύπτει σήμερα ο Χρήστος Μαζανίτης στον Ενικό:

«Τα Viper θα προσδώσουν μεγάλο πλεονέκτημα από αέρος στην Ελλάδα έναντι της Τουρκίας, αφού δεν θα διαθέτει μόνο τα πιο εξελιγμένα F-16 αλλά σχεδιάζεται η αναβάθμισή τους και με νέα όπλα αμερικανικής και ισραηλινής κατασκευής, διευρύνοντας σημαντικά την ψαλίδα ανάμεσα στις δύο αεροπορίες».

Θυμηθείτε τώρα τι έγραφαν εκείνη την εποχή και πως συκοφαντούσαν τον Πάνο Καμμένο, κύκλοι που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με το τουρκικό βαθύ κράτος. Σήμερα, εξηγούνται πολλά. Πάρα λοιπόν τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, ο Πάνος Καμμένος σύναψε δια πυρός και σιδήρου μια συμφωνία σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος, που δίνει υπεροπλία στον αέρα. Διακρατική, χωρίς μίζες και μεσάζοντες, ρίχνοντας μάλιστα το κόστος κατά 300 εκατομμύρια από την αρχική πρόταση των αμερικανών.

Σήμερα θα πρέπει να απολογηθούν όλοι όσοι επιχείρησαν εθνικό σαμποτάζ. Και όχι μόνο σε αυτόν τον τομέα.

Το αποκαλυπτικό άρθρο για την αναβάθμιση των F 16 εδώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.