Οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ (το 3%) υπονομεύουν τη συμμαχία μας με το Ισραήλ

Οι αριστεριστές του 3% (του 1,5% δηλαδή) προχώρησαν σε νέα πρόκληση υπονόμευσης της εθνικής γραμμής και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιώντας διαδήλωση έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ.

Μια χούφτα αριστεριστές, δικαιωματιστές, στελέχη από τους «53», μαζί και η ανύπαρκτη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην κυβέρνησε ο Αλέξης Τσίπρας μια πλήρη θητεία σε αγαστή σχέση με τη συμμαχική μας χώρα, σαν να μην είχε ο Αλέξης Τσίπρας τις καλύτερες σχέσεις με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, θυμήθηκαν τις παλαιστινιακές σημαίες και πήγαν να «φωνάξουν» για την Παλαιστίνη για να σώσουν τις αριστερίστικες «ψυχούλες» τους.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα που απηύθυναν οι νομαρχιακές οργανώσεις Α’, Β’ Αθήνας και Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, «ενάντια στο σχέδιο προσάρτησης κατεχομένων παλαιστινιακών εδαφών της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη από το Ισραήλ».

Να σημειωθεί ότι, η Δυτική Όχθη είναι η Ιουδαία και η Σαμάρεια, δηλαδή η ιστορική κοιτίδα του εβραϊκού λαού.

«Ο ελληνικός λαός στάθηκε διαχρονικά στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ αταλάντευτα υποστηρίζει πως η Παλαιστίνη πρέπει κάποτε να δικαιωθεί» τόνισε σε δηλώσεις του έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία, ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φέρεται και ως επικεφαλής αυτής της κινητοποίησης, έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Φίλη, την Ανέττα Καββαδία και τον «δικαιωματιστή» Πάνο Λάμπρου.

Υπογραμμίζουμε ότι, ο ελληνικός λαός πράγματι στάθηκε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού επί Ανδρέα Παπανδρέου, όταν η «ανανεωτική αριστερά» ούτε ήξερε που πέφτει η Παλαιστίνη, με τους Παλαιστινίους τότε να είναι σύμμαχοι της Ελλάδας και το Ισραήλ -τότε- σύμμαχος της Τουρκίας.

Την τελευταία δεκαετία όμως η γεωπολιτική της περιοχής έχει αλλάξει. Οι συμμαχίες άλλαξαν.

Η παλαιστινιακή ηγεσία, στην πλειοψηφία της, έχει δεθεί στο άρμα της Τουρκίας.

Το Ισραήλ έχει γίνει ο πιο στενός μας σύμμαχος στην περιοχή.

Ένας σύμμαχος με τον οποίο έχουμε πολλά κοινά και συνεργαζόμαστε και σε επίπεδο λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χάρη στη συμβολή του εβραϊκού λόμπι δεν πήραν οι Τούρκοι τα F-35. Αυτά είναι τα σημαντικά. Αυτά είναι τα εθνικά μας συμφέροντα.

Προφανώς και η επίσημη θέση της Ελλάδας, που δεν αναγνωρίζει παλαιστινιακό κράτος παρά μόνο το Ισραήλ, είναι η λύση των δύο κρατών.

Αυτό όμως η Ελλάδα το θέτει επίσημα και δεν χρειάζεται τους σανδαλοφόρους της παρέας Σκουρλέτη, Φίλη, Καββαδία και Λάμπρου να υπονομεύουν τις συμμαχίες της χώρας.

Τη συμμαχία με το Ισραήλ υπερασπίστηκε σθεναρά ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και μια δίκαια λύση στο παλαιστινιακό ζήτημα, σε περίπτωση που οι προαναφερθέντες το έχουν λησμονήσει. Οι ίδιοι που ως υπουργοί δεν έβγαζαν τσιμουδιά διαμαρτυρίας.

Στην τελική ανάλυση, ωφελείται η Ελλάδα πουθενά από τέτοιες διαμαρτυρίες; Η δημοκρατική παράταξη; Όχι.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο σοβαρός ηγέτης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τσίρκο.

Αλέξη Τσίπρα, όλοι αυτοί υπονομεύουν ευθέως όχι μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά επίσης εσένα και την πρωθυπουργία σου.

Είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν διεύρυνση του κόμματος, οι ίδιοι που επιτίθενται στα σοσιαλιστικά σου στελέχη, οι ίδιοι που σε αμφισβητούν δημόσια και σε περιφρονούν λες και θα υπήρχαν εάν δεν ήσουν εσύ αρχηγός.

Τώρα όμως από ό,τι φαίνεται κλιμακώνουν και εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Αυτοί Αλέξη Τσίπρα, το γνωρίζεις καλύτερα εσύ, δεν θα ησυχάσουν εάν δεν επιστρέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο.

Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, μέχρι εκεί φτάνουν τα μυαλά τους.

Όσο πιο γρήγορα Αλέξη Τσίπρα τους ξεφορτωθείς όλους αυτούς, τόσο συντομότερα θα γίνεις ξανά πρωθυπουργός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.