LIVE:Συνέντευξη τύπου με συνταρακτικές αποκαλύψεις θα δώσει σε λίγη ώρα ο Π.Καμμένος

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, στις 09:30, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Χαροκόπου 2 και Λ. Συγγρού 196) θα προχωρήσει σε σοβαρές δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Αποκαλύψεις προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία των ΑΝΕΛ.

«Αύριο πρωί 09:30 από τα γραφεία ΑΝΕΛ θα μάθει όλη η Ελλάδα την ΑΛΗΘΕΙΑ με αποδείξεις ΩΣ ΕΔΩ» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών το όνομα του Πάνου Καμμένου ενεπλάκη σε διάλογο που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Το δημοσίευμα παρουσίαζε διάλογο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, όπως φέρεται να τον μετέφερε στον διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένο ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τον Φεβρουάριο του 2018.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.