«Δώρο Αυγενάκη»: 25.000 ευρώ στο ΣΕΦ της Τσιλιγκίρη για την ανάπτυξη social media (doc-ΔΙΑΥΓΕΙΑ)!

Κονδύλι 25.000 ευρώ ενέκρινε ο Λευτέρης Αυγενάκης και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη “διαχείριση και την περαιτέρω ανάπτυξη των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης” της αθλητικής αυτής εγκατάστασης του ΣΕΦ.

Γράφει ο Ιωάννης Κατσαρός

Ο υφυπουργός έκρινε ότι πρέπει να δοθεί το συγκεκριμένα ποσό, ώστε για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο να προωθηθεί στα social media το Στάδιο του Φαλήρου.

Πρόεδρος στο ΣΕΦ έχει τοποθετηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, γνωστή από τη θητεία της σε πάμπολλα πόστα του Ολυμπιακού, στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια Πειραιά.

Η εν λόγω είδηση, επιβεβαιώνεται από τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και που αποδεικνύεται πράγματι πως το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει δώσει έγκριση στο αίτημα της διοίκησης του ΣΕΦ για πίστωση 25.000 ευρώ.

Και για να αποφευχθούν παρερμηνείες, τα χρήματα δεν δόθηκαν για να δημιουργηθεί ιστοσελίδα, όπου και πάλι το ποσό θα ήταν τεράστιο, αλλά για να βελτιωθούν τα ήδη υπάρχοντα social media του ΣΕΦ!

https://www.docdroid.net/fpMhGec/ogz1469hd4-t9ks-pdf

Σίγουρα το ποσό είναι υπέρογκο για τον σκοπό αυτό και αποτελεί ένα ακόμη δώρο-σκάνδαλο Αυγενάκη κατά τη διάρκεια της έως τώρα θητείας του, για το οποίο, πάντως, το Μαξίμου οφείλει άμεσα να ζητήσει, να λάβει και να δώσει… εξηγήσεις!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.